Fostul soț al Elenei Băsescu a ajuns la mănăstire

eba.jpg

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu
Citeste tot despre: 

Bogdan Ionescu, alias Syda, a ajuns să se roage alături de iubita lui la Mănăstirea Sucevița. Cei doi au publicat o serie de fotografii în care par foarte fericiți împreună.

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a găsit fericirea alături de Maria, o tânără model cu care se plimbă peste tot în lume. Recent, cei doi au ajuns la Mănăstirea Sucevița, unde nu doar s-au rugat, ci au făcut și o adevărată sesiune foto.  

Pare că atât Bogdan Ionescu, cât și Elena Băsescu, deși își continuă viețile separat, și-au găsit jumătățile. Dacă fiica cea mică a lui Traian Băsescu așteaptă un copil cu noul iubit (n.r. mai are doi din căsnicia cu Syda), fostul soț se plimbă cât îl țin puterile alături de noua lui cucerire. 

ogdan_ionescu.jpg

Bogdan Ionescu și Maria Grigoriu
Foto Instagram

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți timp de patru ani. Iubita lui actuală, Maria, este de meserie fotomodel.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare

    A trecut un an şi patru luni de când cuplul Elena Băsescu – Bogdan Ionescu a anunţat că divorţează, iar acum protagoniști își văd de viață separat, dar și de copiii pe care îi au împreună. Culmea, Syda și-a găsit o iubită după chipul și asemănarea Elenei.

  • Finalul de an i-a găsit pe Elena Băsescu şi pe Syda la nici 30 km distanţă unul de celălalt. Mezina fostului preşedinte s-a distrat la derdeluş, în Predeal, cu cei doi copii, iar fostul ei soţ a petrecut clipe romantice în Poiana Braşov, alături de superba lui cucerire, Maria Grigoriu.