Fostul iubit al Danielei Crudu, disperat după împăcare: “Dacă nu te întorci la mine, mă sinucid”

clipboard01.jpg

Daniela Crudu, Radu Maricuta, Depărțire
Daniela Crudu nu vrea să se mai împace cu fostul iubit
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Daniela Crudu l-a lăsat pe Radu Maricuță cu inima ruptă. Tânăra vedetă a început să ia decizii care i-ar putea pune imaginea într-o lumină proastă. Chiar dacă, Daniela Crudu a reușit să treacă peste despărțirea de fostul ei iubit, Radu Maricuța, acesta nu încetează din a o implora să se întoarcă la el. Fostul iubit i-a dat mai multe mesaje în care o ruga să se revină la sentimente mai bune.

Radu i-a trimis mai multe mesaje în care îi spunea că nu ea este vinovată de ce s-a întâmplat, ci actualul ei iubit. Acesta ar trece cu vederea tot ce s-a întâmpat între cei doi și ar fi de acord să o ia de la capăt. Ar fi dispus să uite și de faptul că în urmă cu puțin timp, Daniela s-a sărutat cu un alt bărbat în fața lui la o petrecere. Conform AntenaStars, misteriosul bărbat cu care ea s-a sărutat, ar fi chiar un apropiat de-al lui Radu.

“Dacă nu te întorci la mine, mă sinucid”, i-a scris Radu într-un mesaj Danielei. Se pare că Daniela nu mai are de gând să se împace cu el și își arată fericirea pe rețelele de socializare. Se fotografiază alături de prieteni, zâmbește și arată lumii că viața ei merge înainte și că își dorește să nu mai sufere.

Daniela Crudu a primit mai multe propuneri de la televiziuni pentru a o readuce pe sticlă. Bruneta încă nu a hotărât nimic dar se zvonește că va apărea într-o emisiune reality-show.

Loading...

Citește și

  • daniela crudu londra radu maricuta

    Nu mai este asistenta lui Dan Capatos, dar Daniela Crudu (28 de ani) nu duce lipsă de bani. Weekendul trecut, bruneta a fost invitată să anime atmosfera la deschiderea unui club din Londra alături de fosatul ei coleg, dj Silviu Andrei. Vedeta nu a făcut însă singură deplasarea, ci a fost însoţită de noul ei iubit, Radu Maricuţa (23 de ani), fiul fostului primar din Şelimbăr, considerată cea mai bogată comună din România. Cei doi amorezi s-au plimbat pe străzi şi s-au fotografiat în ipostaze tandre.

  • Cruduţa nu se mai sfieşte să apară la braţul unui puşti de 24 de ani care moşteneşte un imperiu financiar colosal.