Fostele «pupeze» câștigă bani din flori, lumânări și reclame

12-tociu.jpg

ACUM. Andreea Tonciu (32 de ani) s-a îmbogăţit din flori şi lumânări

Au debutat în show-biz în urmă cu peste zece ani, când s-au remarcat ca fotomodele şi asistente tv. Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Laurette Atindehou îşi câştigă acum banii din diferite colaborări şi afaceri. Busturile lor au rămas la fel de impozante, însă, de când sunt mămici şi soţii, ele au devenit mai zgârcite cu pozele sexy.

În 2006-2007 au început să prezinte moda prin cluburi, au făcut hostess şi au pozat pentru “Fata de la Pagina 3”, rubrica ziarului Click!

12-1.jpg

Andreea Tonciu era pusă numai pe şotii

De-aici, până la postul mult râvnit de asistentă tv a fost doar un pas pentru cele trei graţii Sânziana Buruiană (34 de ani), Andreea Tonciu (32 de ani) şi Laurette Atindehou (34 de ani). În 2009, pe când prezenta emisiunea ”La Şuetă cu Bahmu”,  la Kanal D, Adriana Bahmuţeanu le-a luat ca asistente de platou şi le-a numit ”pupeze”.

12-larette.jpg

ACUM. Laurette Atindehou (34 de ani) are un magazin de rochii

Cu decolteurile la înaintare, picioarele lungi, şarmante, vesele şi aparent naive, ele şi-au jucat bine rolul de asistente, până în 2010, când vremea lor pe micul ecran a început să apună. Între timp, s-au căsătorit şi au devenit mămici.

12-42.jpg

Laurette avea un trup de panteră

Sânziana Buruiană s-a căsătorit cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, de la Chiajna, şi au împreună o fetiţă superbă, de 2 ani şi jumătate pe nume Izabela. Sânziana este şomeră, însă părinţii şi soţul îi sunt un mare sprijin. De curând, a început să facă reclamă cu acelaşi decolteu bombat, cu sânii pe care i-a botezat Sânzi şi Ana.

12-sanzi.jpg

ACUM. Sânziana Buruiană (34 de ani) face reclamă la tratamente corporale, carduri şi haine

Tratamente corporale, haine şi chiar carduri de cumpărături promovează cunoscuta blondină. Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Andrei Niculescu şi are o fetiţă pe nume Rebecca, de doi ani. Bruneta îşi câştigă banii exclusiv din afacerile de familie, căci deţine o florărie şi o firmă care produce lumânări.

12-663.jpg

Sânzi făcea furori cu bustul

Uneori mai iese la evenimente mondene, participă ca invitat la emisiuni tv, însă nu s-ar mai întoarce pe scaunul de asistentă. Şi Laurette este mămică. Are o fetiţă în vârstă de 7 ani, pe nume Serena Luce Maria, din relaţia cu Mihai Ştefan. A încercat să se remarce în muzică, dar iată că a ajuns să-şi facă un magazin de rochii. Încă mai defilează ca  model şi-şi câştigă banii  din modă. Evident, este cunoscut faptul că bărbaţii din viaţa ei au ajutat-o destul de mult, mai ales soţul cu care este în proces de divorţ, Ciprian Nistor, aflat în Penitenciarul Gherla. Anul trecut, ea şi-a cumpărat o vilă în Bragadiru, conduce maşini de lux şi-şi face vacanţele în destinaţii exotice.

Loading...