VIDEO Fostele premiante la «Cerbul de Aur» au făcut show la Brașov

12_2-col-silvia-dumitrescu-1.jpg

2018 Silvia și-a etalat picioarele frumoase, în fusta argintie

Silvia Dumitrescu a făcut furori, la 58 de ani, în fustiţa de o palmă  

Silvia Dumitrescu a fost dintotdeauna o artistă  nonconformistă, anul acesta postându-și pe contul de Facebook şi fotografii în costum de baie. Vestita cântăreață a dorit să demonstreze că, la 58 de ani, vârstă pe care a împlinit-o recent, ea continuă să-și păstreze formele frumoase. Iar la recitalul de miercuri, de la ”Cerbul de Aur”, de la Brașov,  nu a dorit să îmbrace o ținută protocolară, așa cum au procedat colegele ei de breaslă, ci o fustă argintie de adolescentă, cam prea scurtă. A renunțat, ce-i drept, la rozul din păr, preferând doar blondul, pentru această reprezentație. 

12_2-col-silvia-2.jpg

1995 - Așa arăta vedeta, în anii tinereții

Fanii ei au fost surprinși să constate că Silvia nu s-a schimbat aproape deloc, din 1996, când a câştigat locul 1 la Secţiunea “Videoclip”, cu piesa “Lumea mea”. Deși pierduse, anii trecuți, lupta cu kilogramele, ea a reușit să revină la silueta de viespe, după ce a ținut o dietă din care a eliminat pâinea și dulciurile.

 

Monica Anghel arată impecabil, după ce a dat jos 30 de kilograme  

12_2-col-monica-anghel-foto-dorin-constanda-5.jpg

Monica şi-a recăpătat silueta după ce a pus lacătul pe frigider
Foto: Dorin Constanda

Monica Anghel (47 de ani)  a cântat, miercuri, la ”Cerbul de Aur”, într-o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență noua siluetă. Artista ne-a vorbit, după prestația de cinci stele de pe scena amplasată în ”Piața Sfatului”, despre acest eveniment, dar și despre ținuta cu care a făcut furori: “Scena a fost superbă,  a fost foarte frumos, așa  trebuie să  fie un festival  cu orchestră,  dirjor, live. M-am simțit extraordinar, ca acum 22 de ani, când  am luat trofeul, cu piesa «Spune-mi». Rochia a fost realizată de Anca Popescu, mama nu mai are răbdare să-mi facă vestimentații”. Cu acest prilej am aflat că Monica a urmat școala de șoferi: “Am făcut  școala pentru remorcă pentru cai, încă nu am dat examenul. Nu am cal, dar are instructorul meu de la echitație, Nelu”.  Monica a fost văzută adesea la centrele de echitație: ”Dragostea pentru călărie mi-a insuflat-o tatăl meu, când eram mică. Lui îi plăceau cascadoriile”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1