Fosta soție a lui What's Up, după ce artistul a fost reținut: «Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer»

14_2_11.jpg

What’s Up și Simina au divorțat după o relație de 9 ani, iar în anul 2014, artistul ar fi bătut-o pe Simina în fața unei shaormerii

What's Up a fost reținut de poliție, după ce actuala lui iubită a sunat la poliție, susținând că artistul este violent. El a opus rezistență atunci când polițiștii au venit să-l ducă la secție, iar în final au fost nevoiți să-l încătușeze. Fosta soție a artistului, Simina, a făcut primele declarații cu privire la acest subiect.

Potrivit informațiilor apărute în presă, artistul era violent cu o femeie, însă la momentul de față, nu se știe exact dacă este vorba chiar de iubita lui, Alice. Conform informațiilor apărute, el se afla chiar în apartamentul iubitei sale, în zona centrală a Capitalei.  În momentul în care polițiștii au vrut să-l ducă pe artist la secție de bună voie, artistul a devenit recalcitrant și a fost nevoie ca oamenii legii să opună rezistență și să-l încătușeze. 

Deși actuala iubită a lui What’s Up nu a vrut să confirme faptul că ea a fost cea care a sunat la poliție, surse oficiale au dezvălit că identitatea persoanei care a efectuat apelul din apartamenului lui Alice Badea, al iubitei artistului, a fost chiar ea. Atunci când părinții artistului au ajuns la secția de poliție unde se află și acum, ei nu au vrut să facă niciun comentariu. 

Reacția fostei soții, Simina, atunci când a aflat ce s-a întâmplat

Simina a fost contactată de producătorii emisiunii «Răi da buni», unde a făcut o declarație tulburătoare, cu privire la știrea aceasta. 

"Sunt un pic bulversată pentru că eu nu am reuşit să vorbesc cu Alice. Am încercat să-i sun, eu sunt o feministă convinsă, nu există nicio variantă prin care eu să n-o susţin pe ea dacă aşa ceva s-a întâmplat. Nu îi cunosc membrii familiei ca să pot să sun la cineva, nu vreau să spun nimic cert pentru că eu mai am nicio legătură cu subiectul. Mă bucur că nu mai fac parte din acest tablou mizer. Îmi creează nişte emoţii şi niște stări foarte urâte", a declarat Simina, potrivit spynews.ro.

What’s Up ar fi bătut-o și pe Simina, înainte să se căsătorească

What’s Up ar fi lovit-o și pe fosta lui soție, SImina, în urmă cu cinci ani, chiar în fața unui fast-food. El ar fi lovit-o cu scrumiera și cu o shaorma. Simina nu a negat la vremea respectivă, însă a spus că totul a fost o glumă și o joacă de-a lor. 

Potrivit altor surse din presă, el ar fi lovit-o pe Simina, la momentul respectiv, cu pumnii și picioarele, în timp ce aceasta plângea. 

„Doamna a venit cu două persoane: iubitul ei (n.r. What’s Up) și un prieten de-al lui. Ea conducea mașina. Ei au coborât să comande o shaorma. Am văzut cum a luat-o la bătaie. Au luat-o amândoi la bătaie! Nu am mai văzut așa ceva. I-au dat cu shaorma în față, cu pumnii și cu picioarele… și cu scrumiera. A luat scrumiera și a spart geamul de la fast-food. Fata zbiera, plângea”, a povestit un martor ocular la Antena 1, în anul 2014, cu privire la această știre. 

Totodată, martorul dezvăluise la momentul respectiv că What’s Up se afla în stare de ebrietate, iar scandalul luase sfârșit abia când oamenii legii au ajuns acolo. Surse din cadrul Poliției Române dezvăluiau în 2014, că What’s Up avea deja un dosar penal deschis. 

Cine este Alice Badea, noua iubită a lui What's Up

 

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.

Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: “Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”.

69976961_508271536670521_917486571559583744_n.jpg

What's Up și noua iubită, Alice Badea s-au tatuat la fel, la scurt timp de la începutul relației
Foto Instagram

"De peste 2 luni şi jumătate am terminat o relație de 9 ani și de o lună simt că mi-am găsit jumătatea. #niciodată nu e prea devreme să te indragostești. Rog presa să nu inventeze doar de dragul scandalului. M-am despărțit de Simina pentru că nu ne mai potriveam de o vreme bună, iar acum sunt indragostit și da, nu mă așteptam nici eu să se întâmple atât de repede, important este ca sunt bine și viața merge înainte. NUMA BiNE TUTUROR", a transmis What's Up pe reţelele de socializare, în descrierea imaginii de mai sus, atunci când au făcut-o public.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1