Mihaela Constantinescu, un munte de durere. A făcut slalom între spital, bancă și cofetărie

mihaela-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu a dat de pomană un covrig
foto: BLITZ

Gol imens în sufletul Mihaelei Constantinescu. Fotoreporterii Click! au surprins-o la câteva ore distanţă de la primirea veştii decesului fostului ei soţ. În haine de doliu, fosta parteneră a lui Mihai Comstantinescu a făcut mai multe opriri de acasă şi până la Spitalul Floreasca, unitate sanitară la care s-a tot plimbat în ultimele 5 luni.

Zilele triste o aşteaptă pe Mihaela Constantinescu după moartea lui Mihai Constantinescu. Fosta parteneră a artistului îşi strigă durerea pe reţelele sociale, iar chipul ei este împietrit.

mihaela_2.jpg

mihaela constantinescu trista dupa moartea lui mihai constantinescu
Mihaela este extrem de tristă de când fostul ei soţ pe care l-a iubit orbeşte s-a stins din viaţă
Foto: Blitz

Fotoreporterii Click! au surprins-o miercuri (30 octombrie) în timp ce pleca de acasă. Îmbrăcată în haine negre, Mihaela Constantinescu a făcut o primă oprire acasă la o rudă, apoi şi-a continuat drumul la Spitalul  Floreasca. La această unitate medicală, Mihai Constantinescu a fost internat în ultimele 5 luni, iar Mihaela şi Simona Secrier, văduva regretatului artist, au făcut prin rotaţie a să aibă grijă de el. Mihai Constantinescu nu are rude, aşa că cele două femei pe care le-a iubit sunt singurele care ar fi putut să-i întindă o mână de ajutor. 

După ce a pus la punct ultimele detalii la spital, Mihaela Constantinescu s-a oprit apoi la bancă pentru a scoate nişte bani. Ulterior, fosta soţie a artistului a comandat coliva şi a dat de pomană un covig.    

Mihai Constantinescu s-a confruntat multă vreme cu problemele de sănătate

Mihai Constantinescu a mai avut probleme de sănătate anul acesta. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă. La acea vreme, cântărețul a fost nevoit să-și anuleze toate concertele.

mihaela-constantinescu.jpg

mihaela constantinescu
Mihaela Constantinescu, însoțită de un prieten, a făcut o mulțime de drumuri azi, 30 octombrie
foto: BLITZ

În ultimii zece ani, Mihai Constantinescu a suferit două intervenții la inimă. Cu 12 ani în urmă, medicii i-au montat artistului valve biologice, iar în 2017 a suferit din nou o intervenție chirurgicală pe inimă. Anul trecut, artistul era foarte optimist cu privire la starea lui de sănătate. Cântărețul era recunoscător că medicii au reușit să îl salveze.

mihaela_3.jpg

mihaela constantinescu spital floreasca
Mihaela Constantinescu s-a oprit la Spitalul Floreasca pentru a pune la punct probabil ultimele detalii ale înmormântării
Foto: Blitz

"În 2008, am suferit o dublă protezare valvulară aortică, realizată de prof. dr. Radu Deac, la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. În toamna lui 2017 am făcut o a doua operaţie, întrucât una dintre valve s-a defectat şi a trebuit schimbată. Aşa că profesorul Radu Deac m-a pus în legătură cu profesorul Horaţiu Moldovan, din Bucureşti, în vederea unei operaţii pe cord deschis. A fost o operaţie foarte dificilă. Din cauză că am sângerat foarte mult, a trebuit să mă bage din nou în sală. A fost foarte dificil, însă, medicii m-au salvat. Acum, sunt refăcut, mă simt foarte bine. M-am recuperat foarte repede”, spunea Mihai Constaninescu în octombrie 2018, dar iată că problemele la inimă l-au chinuit mult şi după operaţiile pe cord, iar din cauza unui stop cardio-respirator a pierdut lupta pentru viaţă. Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi la orele 14.00 la cimitirul Ghencea. 

Citește și:

9 lucruri pe care nu le ştiai despre Mihai Constantinescu

Care sunt șlagărele care l-au făcut celebru pe Mihai Constantinescu

 

     

Loading...
 
 

Citește și

  • După aflarea veștii că Mihai Constantinescu a murit, două dintre cele mai importante femei din viața acestuia, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au rămas împietrite de durere, neașteptându-se la această turnură a situației. Acestea au anunțat decesul artistului în mediul online, acolo unde i-au scris acestuia și mesajele lor emoționante de adio.

  • Ne cunoaştem, dragă Ţae, pare-se din mezozoicul sau cretacicul showbizzului autohton.