Fosta soţie a lui Jorge a dat lovitura la MasterChef. Juraţii au mâncat tot

alina_laufer.jpg

Alina a venit plină de încredere la MasterChef
captură Pro TV

Orice persoană pasionată de gătit vrea să îşi încerce norocul la MasterChef, iar Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, a decis să participe şi ea la emisiunea de pe Pro TV.

Alături de Alina au venit soţul ei, Ilan, care a gustat din preparatul nevestei înainte de audiţie, şi fiica ei. "Am început să gătesc din copilărie, e o pasiune veche, vreau să fie recunoscută", a povestit Alina.

Fără emoţii prea mari, fosta soţie a lui Jorge s-a dus în faţa juraţilor, pentru care a făcut un preparat cu totul special. 

ilan_laufer.jpg

Ilan a fost alături de nevasta lui
captură Pro TV

"Shaorma israeliană. Aluatul e din făină, drojdie, l-am lăsat 50 de minute la dospit. Asta e un humus făcut de mine. Carne de curcan, pulpă, cu puţin seu de oaie. Am venit la MasterChef să câştig", a spus ea.

Alina a fost nevoită să facă genoflexiuni pentru a mai primi secunde în plus şi a reuşit să aranjeze totul în farfurie, dar efortul ei a fost bine primit de cei trei Chef-i.

alina_laufer_masterchef.jpg

Alina a făcut genoflexiuni în schimbul a mai mult timp pentru a aranja shaorma în farfurie
captură Pro TV

Adrian a fost impresionat de preparat şi a luat porţia lui înapoi la scaun. "Asta vorbeşte de la sine. E peste ce poţi mânca în România", a spus bucătarul care i-a dat un "Da". 

"Mi-ar fi plăcut humusul mai aromat", a comentat Florin, care i-a dat un "Da". Cu zâmbetul pe buze şi Patricia i-a spus "Da", iar Alina a primit şorţul MasterChef. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1