Fosta soție a lui Cristi Boureanu a ratat pensia de 2.000 €. Ce au decis judecătorii

irina-boureanu.jpg

irina boureanu cristian boureanu instanta custodie ioana
Irina şi Cristi Boureanu
foto: arhiva Click!

După mai bine de trei luni în care foștii soți Boureanu și-au disputat custodia fiicei lor de 16 ani, magistrații Judecătoriei Sectorului 6 au dat decizia în dosarul privind exercitarea autorității părintești.

Ioana Boureanu va rămâne la mama ei, însă aceasta din urmă nu va primi pensia alimentară în valoare de 2.000 de euro pe care a solicitat-o. Judecătorii au dat vineri, 7 aprilie, verdictul în cazul foștilor soți Irina și Cristi Boureanu, care s-au luptat pentru custodia adolescentei de 16 ani. Irina a cerut ca domiciliul fetei să fie stabilit la ea, dar și o pensie consistentă.  

”Dispune exercitarea autorităţii părinteşti asupra minorei de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorei la domiciliul reclamantei. Stabileşte contribuţiile părinţilor la acoperirea nevoilor minorei, contribuţii ce se vor presta în natură, începând cu 23.09.2016 până la majoratul minorei, după cum urmează: tatăl va asigura cheltuielile de educaţie şi de îngrijire a sănătăţii copilului, iar mama va asigura cheltuielile privind asigurarea traiului zilnic şi îngrijirea zilnică a minorei. Obligă pârâtul (Cristian Boureanu, n. red.) la cheltuieli de judecată către reclamantă în sumă de 1.250 lei”, se arată pe portalul Judecătoriei Sector 6.

Cristi Boureanu va plăti în continuare taxa de școlarizare în valoare de 4.000 de euro, anual.

Loading...

Citește și