Fosta soție i-a deschis încă un proces lui Cristi Boureanu. Reacţia fostului politician e pe măsură

irina-boureanu.jpg

irina boureanu cristian boureanu instanta custodie ioana
Irina şi Cristi Boureanu
foto: arhiva Click!

Nu s-au certat în 16 ani cât se ceartă acum! Cristian Boureanu s-a ales cu încă un nou proces din partea fostei sale soţii, cu care luptă în instanţă pentru custodia fiicei lor. De data aceasta, Irina Boureanu îi cere daune morale după ce a fost denigrată public.

Nu s-au certat în 16 ani cât se ceartă acum! Cristian Boureanu s-a ales cu încă un nou proces din partea fostei sale soţii, cu care luptă în instanţă pentru custodia fiicei lor. De data aceasta, Irina Boureanu îi cere daune morale după ce a fost denigrată public.

În curând, Irina şi Cristi Boureanu (44 de ani) o vor lua pe urmele cuplului Silviu Prigoană-Adriana Bahmuţeanu. Cei doi se vor vedea mai des la tribunal şi asta pentru că Irina i-a mai deschis un nou proces fostului politician. Chiar în urmă cu două zile, când au avut termen în procesul pentru custodia fiicei lor, Irina Boureanu a înregistrat la Judecătoria Sectorului 6 un proces prin care îi cere daune morale fostului soţ care a denigrat-o în public.

 Bruneta cu ochi albaştri nu a uitat vorbele pe care i le-a adresat Boureanu la începutul lui septembrie, după scandalul din stradă la care a luat parte şi Poliţia. Atunci, Boureanu a arătat-o drept responsabilă pe Irina pentru comportamentul rebel al fiicei lor, Ioana. ”Îi mulţumesc încă o dată mamei pentru că este atât de proastă şi pentru că are dosar de prostituţie deschis la sectia 14”, a spus acesta la un post de televiziune. Doamna Boureanu vrea să-l facă să plătească. 

”Am deschis acest proces pentru că şi-a permis să vorbească atât de urât despre mine. Şi anume, că am dosar pentru prostituţie şi că am dormit sub poduri până m-a luat el. E prea mult ca să las situaţia aşa, mai ales că am văzut că lumea a reţinut lucrurile acestea. M-au afectat pe mine pe de o parte, dar şi pe fiica mea, Ioana, la şcoală, în relaţia cu colegii şi profesorii. Să spui despre mama propriului copil că este o prostituată, mi se pare de neiertat”, a declarat pentru Click! Irina Simona Boureanu.

Pe lângă bani, fosta soţie vrea şi ca Boureanu să-şi ceară scuze în public. ”Să-şi retragă afirmaţiile, să-şi ceară scuze şi să aducă în instanţă dosarul acela de prostituţie pe care a spus că-l am la Secţia 14”, a punctat mama Ioanei. 

Contactat telefonic, Cristian Boureanu nu a părut surprins să afle că mai are încă un proces, însă a remarcat că fosta nevastă vrea să-l stoarcă de bani. ”Este o doamnă de curtea regală franceză care toată viaţa a fost întreţinută de diferiţi bărbaţi, se mută tot timpul din casă în casă pe contracte de tip «gratuit», care nu are ocupaţie,  nu s-a ocupat niciodată de educaţia propriului copil. Acum,  la 12 ani de la divorţ, doreşte să trăiască din banii mei, deşi fiica mea are plătite toate cheltuielile legate de şcolarizare dintotdeauna, şi tot ea pretinde că merită custodie comună. Incredibil ce tupeu de «madame»”, a spus afaceristul.

Şi-a înşelat soţul cu naşul Vlădescu

irina1.jpg

Irina alături de Sebastian Vlădescu

Relaţia dintre Irina şi Cristi Boureanu a fost una foarte zbuciumată. Familia s-a destrămat în 2004, după doar patru ani de la nuntă, după ce Irina şi-a înşelat soţul chiar cu Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor din guvernele Boc şi Tăriceanu. Culmea este că Vlădeascu era naşul de cununie al celor doi. Soţul încornorat i-a pus câteva condiţii dure Irinei la divorţ. Mai precis, i-a cerut să fie de acord ca fetiţa lor să-i rămână lui în grijă. Deşi au fost despărţiţi o vreme, Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu şi-au reluat relaţia, Click! surprinzându-i împreună în urmă cu patru ani.

Click! spune

irina.jpg

Ioana Boureanu

Foştii soţii se luptă acum în instanţă pentru custodia fiicei lor, Ioana (16 ani). Adolescenta stă împreună cu mama ei de când s-a certat în plină stradă cu tatăl, în septembrie 2016, şi l-a acuzat că o bate. Joi, cei doi s-au văzut pe holurile tribunalului, unde Ioana a fost audiată. Click! a aflat că Irina Boureanu i-ar cere fostului soţ o pensie alimentară pentru Ioana de circa 2.000 de euro lunar.

Loading...