Fosta rivală a Mariei Constantin, mai grijulie cu fiul artistei de ziua lui

Problemele din amor se pare că au reușit să îi pună capac Mariei Constantin. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a uitat, se pare, să îi ureze “La mulți ani” băiețelului său pe care îl are din primul mariaj cu artistul Ciprian Tapotă. Dorul de mamă pe care l-a avut micuțul în suflet a ajuns să fie alinat, în aceste momente, de actuala iubită a tatălui său, Diana.

Copilul din primul mariaj al Mariei Constantin a rămas în grija tatălului, Ciprian Tapotă, cântăreț de muzică populară, care și-a refăcut viața alături de o altă artistă, Diana Popescu. Femeie care se pare că îi umple golul sufletesc lăsat cântărețului, după separarea de Maria Constantin, dar și băiețelului său. În cea mai recentă imagine publicată de actuala parteneră de viață a lui Tapotă o putem vedea pe aceasta cum îl strange în brațe pe băiețelul Mariei Constantin. Mai ales că, din spusele artistului, Maria Constantin nu și-a sunat fiul nici măcar de ziua lui, pe 6 septembrie. “Cel mai dulce kendamist”, a scris Diana în dreptul imaginii publicate pe Facebook, în timp ce îl strângea în brațe pe Codruț.

„Nu cred că mai știe când e născut băiatul, nu a dat un telefon. Nu știe cum o cheamă pe învățătoarea lui, cum îl cheamă pe cel mai bun prieten. Dați un telefon și întrebați-o când a sunat-o ultima oară pe învățătoare, să se intereseze cum învață, cum se descurcă la materiile de la școală. Eu nu vreau să o denigrez. Aveți cuvântul meu de onoare că nu a sunat de ziua lui, pe 6 septembrie”, a declarat Ciprian Tapotă la un post de televiziune.

 

hjk.jpg


Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă Lătăreţu și au un băiat, Codruț
foto: Captură video

Maria Constantin

maria constantin eliminare vocea romaniei echipa marius moga
Maria Constantin este în plin divorț de Marcel Toader
FOTO: Arhiva personală

sotie.jpg

sotie presupus amant maria constantin
Soţia presupusului amant al Mariei Constantin este şi ea cântăreaţă de muzică populară
foto: arhiva personală
loading...