Fosta iubită a soţului Oanei Roman dă din casă: "Nu cred că Marius o iubeşte!"

oana_roman_marius_elisei.jpg

oana roman marius elisei
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: Facebook

Mesajul surprinzător, lansat de soţul vedetei, care te duce inevitabil cu gândul la un iminent divorţ ascunde probleme grave în cuplului Oana Roman-Marius Elisei. Vedeta şi mai tânărul său partener nu se aflau la prima ceartă. Surse apropiate cuplului au povestit că cei doi discutau aprins şi din cauza faptului că lui Marius îi cam plăceau petrecerile şi lipsea de acasă, lucru confirmat şi de fosta sa iubită.

Florentina Gheorghe este în aceste zile femeia care dă toate detaliile despre cum a început povestea de dragoste dintre Oana Roman şi Marius Elisei. Tânăra este fosta iubită a soţului vedetei şi s-a mutat din România după separarea de el de unde vorbeşte fără perdea. Ea a povestit că Oana Roman a fost clienta ei la un magazin de mobilă şi pentru că Marius, pe atunci iubitul fetei, ştia acest lucru a rugat-o să-i facă rost de numărul de telefon al vedetei pentru a o ruga să-i găsească un job în televiziune. Sub acest pretext, Marius a ajuns la Oana şi i-a cerut fostei iubite să se mute din casa lui. Dezamăgită, fata a plecat în străinătate, unde face curăţenie, dar acest lucru nu o împiedică să urmărească ce se întâmplă în viaţa fostului ei iubit.

iubita.jpg

iubita marius elisei florentina gheorghe
Florentina Gheorghe a fost iubita lui Marius până ca el să-i dea papucii pentru Oana Roman
foto: arhiva personală

"Marius mi-a trimis un mesaj în aceste zile şi mi-a spus să nu mai vorbesc despre el şi familia lui. Nu are ce să-mi facă pentru că sunt la 2.000 de kilometri de el. Eu nu cred că el o iubeşte pe Oana. A vrut doar faimă. De fetiţă cred că este ataşat. Îşi dorea copii. Şi mie mi-a spus să fac, dar eu nu ştiam dacă vom rămâne împreună şi nu voiam o familie destrămată. Am auzit ce s-a spus despre el, că bea. Nu pot să comentez mai mult decât că este cam petrecăreţ", a spus Florentina Gheorghe, într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

marius-si-fosta.jpg

marius elisei florentina gheorghe
Marius şi Florentina, pe vremea când mergeau împreună în vacanţe, la Costineşti
foto: arhiva personală

La o zi distanţă după onomastica Oanei, Marius Elisei a publicat un mesaj pe Facebook, asupra căruia a revenit şi l-a şters în care sublinia că "drumurile noastre sunt diferite" lăsând să se înţeleagă că el şi vedeta trec prin momente de tensiune.

mesaj.jpg

mesaj marius elisei facebook
Mesajul lui Marius Elisei i-a băgat în ceaţă pe prietenii cuplului
foto: arhiva personală
 

      

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1