Fosta iubită a lui Vârciu a căzut în ispită la «Insula iubirii»

diana.jpg

diana insula iubirii
Diana s-a despărțit de Ben
Foto: captură video Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cea mai fierbinte competiție de la Antena 1, “Insula iubirii”, a revenit cu al treilea sezon în care mai multe cupluri își testează dragostea și fidelitatea. Nici bine nu a început emisiunea, că unele perechi s-au despărțit deja.

Este cazul Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, și a lui Ben, un antreprenor, originar din Slovenia. Cei doi erau împreună de un an și au intrat în show dornici să câștige împreună testul iubirii și să demonstreze că sunt cel mai haios cuplu. Cu toate acestea, planurile lor nu vor avea sorți de izbândă.

În a patra zi în Thailanda, Diana a cedat și l-a sărutat pe Andy, una dintre ispite. S-a lăsat dusă de val și a uitat de iubitul cu care a intrat în competiția în care trebuia să-și testeze relația. Tânăra a pus ochii pe Andy încă de când i-au fost prezentate ispitele și nu mult i-a luat să se și îndrăgostească de el: “Mi-am dat seama că-l plac pe Andy mai mult decât normal. M-am uitat așa la el: «Aaa, deci și tu vrei». Înseamnă că și el își dorește același lucru ca mine. Mă uitam la el și ziceam: «Aoleu, frumos mai ești, mă!»”, a recunoscut Diana în cadrul testimonialelor.

diana_1.jpg

diana insula iubirii
Diana și Andy s-au sărutat în piscină
Foto: captură Antena 1

 

Cei doi s-au hârjonit în piscină, s-au îmbrățișat și sărutat în văzul tuturor. În acest fel au lăsat să se înțeleagă că nu au nimic de ascuns și că sunt gata să înceapă o relație. “Nu voiam să fac pasul ăsta, am zis să mă abțin, asta e, țin în mine, dar m-a luat valul în Thailanda”, a mai adăugat Diana, prima fată din competiție care a pierdut testul fidelității.

diana3.jpg

diana insula iubirii
Diana a căzut în ispită cu Andy
Foto: captură Antena 1

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5