Fosta iubită a lui Costin Mărculescu: "Erai trist, obosit. Nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi"

cristina-canela-costin-marculescu.jpg

Cristina Canela și Costin Mărculescu, pe vremea când erau împreună
foto: Ștefan Ovidiu

Azi, 29 iunie, Costin Mărculescu ar fi împlinit vârsta 51 de ani, iar fosta lui iubită, Cristina Canela, a răbufnit pe Facebook, într-un mesaj plin de regrete, dar și de furie. Tânăra vorbește despre dezamăgirile actorului, despre cum a fost abandonat de prieteni, dar și despre relația lor de dragoste.

Sâmbătă, 13 iunie, a fost zi de doliu în showbiz și în lumea filmului, căci actorul Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc Cimitirul Reînvierea, din București, iar numeroase persoane publice au mers să îi aducă un ultim omagiu. Actorul Costin Mărculescu a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct, fiind găsit în propria casă. Azi, 29 iunie, este ziua în care Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani, zi în care odinioară făcea petreceri de pomină. Fosta lui iubită, Cristina Canela, a scris un mesaj pe pagina ei de Facebook, care spune multe despre depresia lui Costin. Tânăra a declarat pentru Click! că ultima oară a vorbit cu Costin pe 20 mai, de ziua ei de naștere. "Știa că era ziua mea, mi-a zis la mulți ani".

"Oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu"

"La mulți ani pentru ziua ta de, 51 ani! Ai avut încredere în foarte mulți oameni care te-au dezamăgit între timp și, ce-i mai rău, e că nu m-ai ascultat când îți spuneam de ei că doar se folosesc de tine și să nu te mai vezi cu ei. Te-ai zbătut în zadar, ți-ai dorit să fii bărbatul puternic, pe care nu-l afectează nimic, dar oamenii te-au abandonat când ți-a fost mai greu, s-au folosit de tine amuzându-se pe seama ta! 
Te vedeam trist, obosit, cu sufletul plin de teamă, nu atât de singurătate, pentru că într-un fel îți plăcea, deoarece te săturase-și să mai suferi, dar te speria gândul că ai avut cândva un vis pe care, cu fiecare zi ce trecea, îți părea imposibil de realizat!
Te-ai îndepărtat de toți, ai crezut în multă lume, Dumnezeu a fost bun prin mine, dar multă lume, prieteni, rude s-au băgat, m-au dat la o parte ușor din calea ta prin răutatea din sufletul lor!
Dacă nu-mi păsa de tine, nu te certam mereu atunci când greșeai și nici alături la greu nu-ți stăteam atâta timp. Dar tu ai stricat, că nu ai vrut să lupți, m-ai lăsat doar pe mine să trag pentru amândoi!", scrie Cristina Canela, pe Facebook.

cristina-canela.jpg

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Cristina Canela
Fosta iubită Cristina Canela a mers la biserică să-și ia rămas bun de la Costin Mărculescu

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu: "Nu există zi fără să nu te regret"

Tânăra crede că un loc de muncă normal, în afara showbiz-ului, i-ar fi putut fi de ajutor lui Costin. "Îți voi spune un banc, ca să înțelegi ce doresc să-ți transmit: era odată un om care avea multă credință, dar se considera fără noroc; și omul acesta se ruga cu atâta ardoare: <<Doamne Dumnezeule, ajută-mă să câșting și eu la loto, ca să am o viață mai ușoara>>. Și se tot ruga bietul om zi și noapte până când, într-o bună zi, Dumnezeu i-a spus: ”Bine omule, eu vreau să te ajut, dar dă-mi și mie o șansă și cumpără-ți un bilet”. Așa și tu, ca să ai o șansă, nu mai trebuie să renunți, trebuie să te zbați ca să primești ceea ce îți doreșți. Sper să-ți fie bine acolo unde ești acum, să îți găsești liniștea! 
Nu există zi fără să nu te regret, mi-ar fi plăcut să lupți mai mult pentru viața ta și să nu renunți atât de ușor, mi-ar fi plăcut să muncești și tu ceva, fără să te desconsideri că om, munca simplă nu e o rușine! Toate s-ar fi schimbat în viața ta dacă m-ai fi ascultat și ți-ai fi dorit cu adevărat să îți schimbi viața, spre a-ți întemeia o familie, dar frica și orgoliul și-au spus ultimul cuvânt!".

Citește și:

Viața amoroasă tumultuoasă a lui Costin Mărculescu. Cine este femeia pe care a iubit-o cel mai mult

FOTO Costin Mărculescu a fost înmormântat lângă mama lui. Sora, tatăl și nepoata, împietriți de durere

Loading...
 
 

Citește și

  • costin marculescu

    În noiembrie 2014, viața intimă a lui Costin Mărculescu era dezbătută în toate emisiunile mondene importante. Noaptea la Antena 1, la Dan Capatos, ziua la PRO TV, la Cătălin Măruță. Dezvăluirile de atunci ale Ellei Mărculescu, cea care i-a fost soție doar două luni, l-au dus pe actor în pragul disperării și acesta chiar a plâns în hohote, în direct, la TV. Costin Mărculescu a murit în luna în care ar fi împlinit 51 de ani. A fost găsit decedat în locuința sa, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie 2020).

  • Costin Mărculescu a murit. Actorul, care ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie, a fost găsit mort în casă, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.