Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu s-a cuplat cu un afacerist italian

denisa-bambi-despre-cazacu-si-exatlon-5.jpg

Înainte ca el să plece la Exatlon, Ana şi Cătălin formau un cuplu de aproape un an
Foto: arhivă personală

A apărut soarele și pe cerul Anei Roman. După ce a fost înșelată și umilită de către Don Juan-ul Cătălin Cazacu, iată că bruneta și-a găsit un bărbat care o apreciază și să o răsfață. Noul iubit al Anei este un italian cu mulți bani, care deține un lanț de cazinouri.

De câteva zile, Ana Roman nu mai este singură. Frumoasa olteancă l-a dat uitării pe bărbatul care a făcut-o cel mai mult să sufere, Cătălin Cazacu, fostul concurent ”Exatlon”. A fost înșelată, umilită, mințită și a fost nevoită să facă un avort- cam prin astfel de momente a trecut frumoasa brunetă de-alungul relației cu celebrul motociclist. Însă iată că a dat uitării trecutul și se bucură de prezent.

ana_roman_iubit_italian.jpg

ana roman iubit italian
Ana Roman este răsfățată de iubitul italian

 

Fosta iubită  lui Cazacu s-a cuplat de câteva zile cu un afacerist de origine italiană, pe nume Christian. Bărbatul deține mai multe cazinouri în Italia, așa că din punct de vedere financiar stă destul de bine. Ana și afaceristul au petrecut o vacanță scurtă în țara de orogine a acestuia, mai precis s-au bucurat de peisaje superbe de lângă Lacul Garda. Extrem de romantic, noul iubit a răsfățat-o pe brunetă și i-a cumpărat multe flori. Acum, Ana se află în România și este posibil ca iubitul ei să vină cât de curând să o viziteze.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1