Fosta iubită a Angelinei a dat iama în vedetele din România

25-vedete-2.jpg

Bai Ling si Dana Săvuică
Actriţa Bai Ling a ţinut morţiş să se fotografieze cu Dana Săvuică

O mai ţineţi minte pe prostituata chineză din „Crank 2” care ţipă ca isterica după ce Jason Statham (47 de ani) intră în bordel, îi bate pe toţi şi după aceea e călcată de maşină, dar nu moare? Ea este Bai Ling, este bisexuală, are 48 de ani şi de miercuri a ajuns în România.

A căzut o stea de la Hollywood în România! Bai Ling (48 de ani) a aterizat miercuri în ţara noastră  pentru a participa la gala Super Kombat de la Ploieşti. Actriţa de origine chineză care a jucat în filme comerciale americane alături de Jason Statham, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow şi Jude Law va sta la noi până luni, 9 martie.
S-a cazat la Hotel Premier Palace Spa, din Bucureşti şi a intrat rapid în ritmul vieţii de noapte bucureştene. Du­­­pă ce în 2009 s-a speculat că ar fi avut o aventură amoroasă cu însăşi Angelina Jolie, pe care a cunoscut-o în 2004 în timpul filmărilor la „Captain Sky”, Bai Ling şi-a recunoscut orientarea bisexuală.
„O relaţie per­­­­­fectă poate fi alături de un bărbat sau o femeie, sau trei sau patru. Tot ce contează este ca în tot acest timp inima ta să zâmbească atunci când iubeşti”, a declarat în 2009 Bai Ling. Şi pentru că îi plac femeile frumoase, joi seara, Ling nu a ratat ocazia de a se întâlni cu fostul manechin Dana Săvuică (45 de ani) şi cu superba soţie a fostului primar al Capitalei,Viorel Lis, Oana (35 de ani), la Gala Celebrity organizată la Complex Ambasad’Or. Bai Ling are o avere de 3 milioane de dolari şi a debutat pe marile ecrane în 1984 într-o ecranizare chineză. De-a lungul anilor a mai jucat în: „Corbul” – 1994, „Nixon” – 1995, „Taxi 3” – 2003, „Sky Captain and the world of tomorrow” – 2004, „Nomad – Războinicul” – 2005 şi „Crank – High Voltage” – 2009.

 

 

25-vedete-3.jpg

Bai Ling si oana lis
A fost profund impresionată de şarmul Oanei Lis
Loading...
 
 

Citește și

  • Actrița de origine chineză Bai Ling (48 de ani), cunoscută publicului din filmele “Crank: Tensiune maximă” și “Anna şi Regele”, și-a făcut apariția, zilele trecute, la o petrecere din Hollywood, într-o ținută nu tocmai decentă.