Fosta ”Ispită” de la ”Insula iubirii” a pozat goală! Cătălina, mai sexy ca niciodată

catalina_manole_ispita1.jpg

catalina ispita insula iubirii sexy
Catalina Manole este una dintre cele mai senzuale "Ispite" care au fost la "insula Iubirii"
foto: Facebook

Cătălina Manole s-a făcut remarcată, ca ”Ispită” la ”Insula Iubirii” datorită formelor perfecte pe care le afișa în costumele de baie din Thailanda, blondina fiind, de altfel, fotomodel.

Cătălina, fostă ”Ispită” în cadrul emisiunii "Insula Iubirii", e din ce în ce mai sexy. Blondina nu se fereşte să îşi arate toate formele cu care a fost înzestrată. Iar de curând, pe conturile ei de socializare, și-au făcut apariția o serie de fotografii care, cu siguranță, ar face și un sfânt să păcătuiască cu gândul.

catalina_manole_ispita.jpg

cataluina ispita insula iubirii sexy
Ispita Catalina stie cum sa pozeze ca sa isi innebuneasca fanii
foto: Facebook

Mai exact, într-una dintre fotografii, Cătălina a renunțat la lenjerie pentru a-și acoperi, artistic, bustul perfect cu un voal, transparent sufficient pentru a nu mai păstra ”secretul” cu privire la forma, dimensiunea și înfățișarea sânilor.

catalina_manole_ispita2.jpg

catalina ispita insula iubirii sexy
Ispita Catalina nu se sfieste sa pozeze goala, in public
foto: Facebook

Într-o altă asemenea fotografie, frumoasa fostă ”Inspită” a decis că este cazul să renunțe la haine, la malul unui lac, preferând să își acopere trupul cu puțină pânză de culoare albă, lăsându-se însă pozată într-o poziție care poate fi caracterizată, fără exagerare, ca fiind fierbinte.

catalina_manole_ispita3.jpg

catalina ispita insula iubirii sexy
Ispita Calatina a renuntal la haine, preferand sa poarte doar un prosop pe cap
foto: Facebook

De asemenea, când are ocazia, Cătălina se pozează și în momentul în care iese din duș. Tot artistic, desigur, acoperindu-și sânii cu brațele, sufficient de puțin pentru a suci mințile oricărui bărbat.

Loading...
 
 

Citește și