Fosta impresară a lui Leo Iorga acuză: „Soția lui era prea geloasă”

2-3-bd-foto-2-45col-16cm.jpg

Leo Iorga şi-a continuat activitatea profesională şi după ce a fost diagnosticat cu un teribil cancer. Pe scenă cântă aşezat pe un scăunel

Impresariază o trupă rock şi îi merge bine din punct de vedere al numărului de concerte, însă nu poate uita scandalul cu Leo Iorga. Florenţa Marin a fost acuzată de rocker că este incompetentă, însă consideră că soţia artistului a fost cea care a pus paie pe foc pentru a-i separa.

La finalul lunii noiembrie, după patru ani de colaborare profesională, Leo Iorga şi Florenţa Marin şi-au spus ”adio”. A fost o perioadă lungă în care au împărţit aceeaşi pâine, aceeaşi masă, dar şi acelaşi dormitor. Relaţiile dintre ei s-au rupt pentru că bruneta nu şi-ar mai fi făcut bine treaba, după cum a susţinut chiar rockerul. ”Este o femeie incompetentă, avem puţine concerte şi ne duce să cântăm în bodegi”, spunea atunci solistul trupei Pact.

2-3-bd-foto-1-2col-16cm.jpg

Florenţa Marin i-a fost lui Leo Iorga mai mult de cât o impresară. Cei doi au fost ani buni şi iubiţi

Acum, la şase luni de la izbucnirea scandalului, Florenţa o arată vinovată chiar pe soţia lui Leo Iorga, Paula. Blonda nu ar mai fi acceptat amantlâcul, aşa că a căutat o modalitate prin care să-i separe. ”Nu vreau să spun mai multe, pentru că oamenii ştiu cum au fost lucrurile atunci. Familia lui Leo a contribuit foarte mult la ruptură,  ei nu au mai vrut ca Leo să aibă contact cu mine. Gelozia soţiei a fost punctul culminant”, a declarat Florenţa Marin pentru Click!


Dacă soţia înşelată a crezut că rivala ei va muri de foame, iată că Florenţa a demonstrat contrariul. Ea a luat de la zero o trupă care acum se bucură de câte patru concerte pe lună.

”De câteva luni mă ocup de trupa «Schimbul 3», din care fac parte Adrian Ordean, dar şi fiul meu. Este greu, de ce să nu spun, însă am reuşit să adun 3-4 concerte pe lună.  Avem spectacol pe 27 mai la Snagov, pe 3 iunie la Timişoara, pe 4 iunie la Arad, iar la finalul lunii iunie avem festivalul de la Sibiu. Nu visez dintr-o dată la o agendă plină de spectacole, dar sunt convinsă că asta se poate întâmpla pe viitor, cu muncă”, a mai declarat Florenţa Marin pentru Click!

Dacă profesional lucrurile merg bine, la capitolul viaţă personală lucrurile scârţâie. Sexy impresara este în continuare singură şi resemnată după amorul cu Leo Iorga.

Diagnosticat cu cancer în 2011

Problemele de sănătate pentru Leo Iorga au început din 2011, când a aflat că are cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumo­­ftiziologie “Marius Nasta”, din Capitală, însă, pe parcurs, medicii i-au descoperit şi alte probleme mai grave. În toamna lui 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvara lui 2014, fiind operat atunci de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun.

În iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală.
În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei alte formaţiuni. La începutul acestui an, a ajuns şi pe mâna medicilor din Cuba, unde a încercat un tratament revoluţionar, anti cancer care l-a costat 20.000 de euro.

Loading...