Fosta colegă a Nicoletei Luciu, de la "Vocea Germaniei" în echipa lui Smiley

ramona_nerra.jpg

ramona nerra vocea romaniei
Ramona Nerra s-a înscris la "Vocea României"
foto: captură video

Ramona Nerra şi-a făcut un debut răsunător la "Vocea României". Fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa "Alize" l-a ales pe Smiley ca antrenor la "Vocea României", deşi bătălia pentru ea s-a dat şi între Loredana şi Marius Moga. Blonda a cântat o piesă în limba engleză şi i-a făcut pe antrenori să o ceară în echipa lor.

Stabilită de mai mulţi ani în Germania, unde şi-a întemeiat o familie, Ramona Nerra nu este străină de concursul muzcal al cărui format a fost împrumutat şi de Pro Tv. Blonda s-a înscris în urmă cu patru ani la "Vocea Germaniei" şi a reuşit să ajungă până în etapa ediţiilor live ale concursului muzical. Acum, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu, care nu este străină de lumea muzicii, îşi încearcă norocul în echipa lui Smiley.

ramona_nerra_2.jpg

ramona nerra vocea romaniei smiley
Ramona este deocamdată singura voce din echipa lui Smiley
foto: captură video

Ramona Nerra are 36 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia "Vocea Germaniei" de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importante decât cariera sa muzicală sunt gemenele sale, în vârstă de opt ani. 

luciu_si_nerra.jpg

ramona nerra nicoleta luciu alize
Aşa arăta Ramona Nerra pe vremea când cânta cu Nicoleta Luciu în trupa "Alize"
foto: arhiva personală
loading...
Loading...

Citește și

OKMAGAZINE.RO0
1
OKMAGAZINE.RO: 0
OKMAGAZINE.RO1