Forța supremă stă în păr! Tina Mamonova a făcut senzație la Românii au talent

tina_mamonova_par.jpg

tina mamonova romanii au talent
Tina Mamonova i-a uimit pe jurați
Foto: captură Pro Tv

Fiecare ediție din Românii au talent aduce ceva care să-i lase pe jurați, pe cei din public și pe cei de acasă cu gurile căscate. Vineri, 15 februarie, acrobata rusă Tina Mamonova le-a arătat de ce acest sezon se numește #9suprem, căci forța ei extraordinară i-a făcut să se ia cu mâinile de cap.

Rusoaica de 45 de ani a făcut acrobații în timp ce stătea atârnată de păr, care-i susținea întreaga greutate. Jurații și-au pus mâinile în cap când au văzut de ce este în stare, iar cei din public s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o minute-n șir.

tina_mamonova.jpg

tina mamonova romanii au talent
Rusoaica de 45 de ani a îmbinat forța și grația într-un număr spectaculos
Foto: captură Pro Tv

 

"Probabil e cel mai original lucru pe care l-am văzut până acum, e foarte special ce ai făcut", i-a spus Florin Călinescu Tinei , iar Andra a completat: "E extrem de sopectaculos ceea ce faci, dar întrebarea e: Nu e dureros ceea ce faci? N-aș fi crezut în viața mea că se poate așa ceva". "Totul este posibil dacă te antrenezi", a fost răspunsul concurentei care a îmbinat perfect baletul și acrobația.

 

Loading...

Citește și

  • Cine a zis că trebuie să fii mare ca să ai talent? La doar 5 ani, Victoria Golici este marea surpriză din această seară, din show-ul “Românii au talent”( Pro TV).

  • Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresionante. Pe scenă au urcat rând pe rând oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Unii au smuls hohote de râs, alţii lacrimi de emoţie, alţii au lăsat audienţa cu gura căscată de surpriză. Unul dintre cele mai spectaculoase numele a fost cel al scoţianului Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”.

  • În seara de vineri, 8 februarie, emisiunea Românii au talent a debutat deja cu un Golden Buzz! Vocea care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei.

  • Andi Moisescu (46 de ani) a revenit vinerea trecută la masa juraţilor de la „Românii au talent” (Pro TV). Jurat, dar şi prezentator al emisiunilor „Apropo TV” şi „Pe Bune?!”, el ne-a povestit despre cei doi copii ai săi, David (12 ani) şi Luca (10 ani), despre frumoasa soţie, Olivia Steer (44 de ani), dar şi despre noul sezon al emisiunii. Ca să facă faţă acestui program spartan, el recunoaşte că îşi calculează fiecare minut.