Florina Constantinescu, nici un Crăciun fără 7 feluri de mâncare. Care sunt acestea

florina-constantinescu-si-_copiii.jpg

florina constantinescu
Florina Constantinescu are doi băieți: Nicholas (trei ani) şi Andreas (5 luni)
foto: TVR

Florina Constantinescu este noul membru al echipei „Sănătate cu de toate”, de la TVR 2. Vedeta a revenit la serviciu după ce în luna iulie a devenit mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TV și soţul său, impresarul Niki Constantinescu, au doi băieţi: Nicholas (trei ani) şi Andreas (5 luni).

Click!: Unde veti petrece Crăciunul? Dar Revelionul?

Florina Constantinescu: Crăciunul îl vom petrece, ca în fiecare an, în familie. Ne adunăm la căbănuţa din spatele casei, facem o masă mare şi frumoasă cu bunătăţi pregătite de mama şi bunica, ascultăm colinde şi stăm la căldura şemineului. Anul acesta, noi suntem în formula de 4, aşa că s-a mărit familia. Revelionul îl vom face cu prietenii la o pensiune, în apropierea Bucureştiului. Scutim astfel aglomeraţia către munte şi ne relaxăm la fel de bine, dar mai aproape de casă. 

Ce tradiţii respectaţi întotdeauna de Sărbători? 

Neapărat împodobim bradul; anul acesta am furat startul şi l-am făcut de Sfântul Andrei, pentru ca Nicholas a vrut să-i facă o surpriză frăţiorului lui, împodobim casa, atât în interior, cât şi în exterior, punem luminiţe pe casă, pe brazi, gătim şi dacă e zăpadă ne dăm cu sania şi facem oameni de zăpadă.

Ce nu vă lipseşte de pe masa de Sărbători? Ce ştiţi să pregătiţi?

Nu ne lipsesc niciodată salata de boeuf, sarmalele cu mămăligă şi smântână, piftia, pomana porcului, cârnaţii, şoriciul (preferatul meu), cozonacul moale şi aromat făcut de bunica mea. Eu mă ocup de aranjamentele de masă, iar de gătit se ocupă mama şi bunica. 

florina-_constantinescu-si-copiii_2.jpg

florina constantinescu
Florina Constantinescu și mezinul familiei
foto: TVR

Aţi mers vreodată cu colindul? 

Daaaa... şi îmi plăcea la nebunie! Ţin minte că aveam o desagă roşie, destul de măricică, cu motive tradiţionale, în care strângeam multe, multe bomboane şi covrigi. Eram destul de mulţi copii în grup, dar bine organizaţi. Ştiam toate colindele şi le cântam cu patos, băteam din uşă în uşă şi nu plecam acasă până nu aveam traistele pline.  Mergeam şi cu Steaua, dar mai mult pe la rude, pentru că ştiam că ei îmi dădeau mai mulţi bani... aveam de mică stofă de întreprinzător. 

Cum erau Sărbătorile din copilărie? 

Erau frumoase şi pline de veselie. Când eşti copil nu ai griji şi te bucuri de tot ce este în jurul tău. Mă bucuram de iarnă şi făceam oameni de zapadă,pe care îi aduceam până la uşa apartamentului în care locuiam. Inundam scara. Apoi îmi aduc aminte că în fiecare an bunicul tăia porcul şi mă punea să stau pe el, ca să-mi aducă noroc, după care ne strângeam cu toţii la masă. Tot de Sărbători îmi plăcea să mă implic în serbările şcolii, aşa că nu exista scenetă, cântec, dans sau poveste în care să nu fiu implicată. Mergeam la colindat, la sorcovit, la săniuş şi făceam oameni de zăpadă. Noi chiar am avut o copilărie fericită şi îmi doresc ca şi copiii mei să trăiască astfel de momente frumoase!

Loading...

Citește și

  • Florina Constantinescu

    Cine spune că la a doua sarcină eşti mai organizat, mai experimentat şi mai stăpân pe situaţie, nu s-a înşelat. Florina Constantinescu, vedeta TVR 2, care prezintă emisiunea “Se zice că...”, alături de Nuami Dinescu şi Ioana Voicu, s-a dus la maternitate azi, 16 iulie, fără emoţii. Doar cu nerăbdarea de a-şi cunoaşte cel de-al doilea băieţel. A născut uin bebeluş de nota 10, care a avut 49 de centimetri şi 3,300 kg.

  • Florina Constantinescu, Se zice ca, Nuami Dinescu, Ioana Voicu, vedete gravide, insarcinata, sarcina

    2018 pare să fie din nou anul graviduţelor sexy. Alături de Laura Cosoi, Elena Băsescu, Anca Rusu, Lavinia Petrea, Adelina Pestrițu și Roxana Ciuhulescu trebuie menționată și frumoasa Florina Constantinescu, de la TVR 2, despre care Click! a aflat că e gravidă în aproape 6 luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1