Florin Piesic Jr, plin de sânge la filmările peliculei «Back2Back»

florin_piersic.jpg

florin piersic jr back2back
Florin Piersic jr.
foto: arhiva personală

Mamaia este în aceste zile locul unde se desfășoară filmările producției Back2Back, film al căror protagoniști sunt Florin Piersic Jr., Ionuț Iftimoaie, Alexandu Lungu, dar și celebrități internaționale precum Stanislav Ianevski (Harry Potter, Hostel), Howard Dell (Tânăr și Neliniștit), Silvio Simac, expert în arte marțiale ce a jucat alături de Jet Lee, Jason Statham, Tom Cruise.

 

Nume sonore au fost cooptate într-un film plin de adrenalină ce îl are în centrul atenției pe Florin Piersic Jr. Filmările au început marți seară la Mamaia.

florin_piersic_jr.jpg

florin piersic jr back2back
Actorul, în scene sângeroase
foto: arhiva personală

"Acțiune, mașini luxoase, bărci, sportivi K-1 și multă adrenalină veți vedea în acest film. Vă promit că va fi cel mai mare proiect inițiat de români în zona filmelor de acțiune cu distribuție internațională", a declarat producătorul filmului Back2Back, Eduard Irimia.

Din echipa de producție face parte și fratele celebrului actor Gerard Depardieu, Alain Depardieu, producătorul filmului "Piano", premiat cu Palme d’Or în 1993, dar și Nora Seroussi și regizorul Kader Ayd.

machiaj_florin_piesic.jpg

florin piersic jr back2back
Florin Piersic jr., la machiaj
foto: arhiva personală

“În urmă cu un an am pornit la drum împreună cu Eduard care a avut un vis- acela de a descoperi și împinge la nivel global talente și voci neauzite din diverse domenii de activitate. Așa s-a născut ideea unui reality show ce face înconjurul lumii din America în Dubai, Cannes, Londra și înapoi acasă în România unde se finalizează conceptul cu promovarea talentelor și în film”, a declarat Nora Seroussi.

echipa_de_filmare.jpg

echipa de filmare
O parte din echipa de filmare
foto: arhiva personală

Din echipă mai fac parte cântăreața Francisca, Sara Al Attar, Gabi Anton, Paul Diaconescu, Horia Lăcătușu, Sabina Lisievici, Irina Dutcă, Roxana Paraschivoiu, Gago Drago și Erko Jun.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1