Florin Piersic revine pe scenă după vacanța mare

persic12_piersic.jpg

Florin Piersic și Medeea Marinescu, în ”Străini în noapte”

Celebrul actor Florin Piersic (83 de ani) susține că se simte bine, după operația suferită la genunchi, dovadă stând și seria de spectacole din agendă.

 Acesta a anunțat deja lista reprezentațiilor cu piesa de teatru  ”Străini în noapte”, în care joacă magistral, alături de Medeea Marinescu (45 de ani), o comedie romantică, în regia lui Radu Beligan.

El interpretează rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără.

Piesa se va juca pe 1 octombrie la Opera Națională din Timișoara, pe 7 octombrie la Teatrul Național din Capitală, pe 8 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, iar pe 19 octombrie la Teatrul Național din Craiova.

Prețul unui bilet începe de la 65 lei și poate ajunge la 100 de lei, în funcție de categorie. 

Loading...

Citește și

  • irina pacurariu

    Irina Păcurariu a filmat recent o ediție specială a emisiunii ”Rețeaua de idoli” (TVR), difuzată duminică, de la orele 18.00, cu marele artist Florin Piersic. Cu acest prilej, vedeta tv a confirmat, pe Facebook, zvonurile că Mărgelatu a suferit o operație la genunchi. După un concediu medical de trei luni, Florin Piersic (83 de ani) revine luna aceasta cu piesa ”Străini în noapte”, pe scena Teatrului Național din București.

  • O ştire tristă despre Florin Piersic a făcut ieri înconjurul ţării. Actorul ar fi ajuns zilele trecute de urgenţă la un spital din Capitală, din cauza unor probleme pe care le-ar avea la picior. Contactat de Click!, maestrul scenei româneşti a făcut primele declaraţii despre starea lui de sănătate şi despre zvonurile din presă.