Florin Piersic Jr, conversație tulburătoare cu tatăl său: «Să nu îndrăznești să mă lași orfan»

florin-piersic-florin-florin-piersic-jr.jpg

Florin Piersic a dezvăluit ce conversație neașteptată a purtat cu fiul său, Florin Piersic Jr.
Foto: Arhivă personală

Florin Piersic a vorbit în cadrul „Zilelor Filmului Românesc”, eveniment unde a fost omagiat, despre relația cu fiul său cel mare. Celebrul actor a dezvăluit una dintre conversațiile neașteptate pe care le-a avut cu Florin Piersic Jr, care nu își închipuie viața fără părintele lui.

Florin Piersic Jr. a moștenit de la celebrul său tată atât o parte din trăsăturile fizice, cât și talentul actoricesc. Acesta și-a urmat tatăl în meseria care l-a consacrat și simte că îi datorează marelui actor, pe lângă viața sa, și întreaga carieră. Cei doi au o relație apropiată și, deși „mare și vaccinat”, la casa lui, Piersic Jr. nu își poate imagina momentul în care tatăl său va părăsi această lume. 

Florin Piersic Jr, conversație tulburătoare cu tatăl său

Florin Piersic se află zilele acestea la Iaşi, unde „Zilele Filmului Românesc", ediția 2019, îi sunt dedicate. În cadrul evenimentului, după ce a avut parte de surpriza de a primi prima stea de pe „Pleiada Wall of Fame”, aceasta fiind dezvelită în onoarea sa, celebrul actor a povestit și o conversație pe care a avut-o recent cu fiul lui, care i-a pus pe gânduri și pe cei aflați în public. 

florin-piersic-jr-.jpg

Foto: Arhivă personală

Vorbind despre relaţia pe care o are cu fiul său, actorul a declarat: „Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”. Seniorul a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent, iar acesta a fost un moment mai delicat al existenţei sale.

Actorul a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama de talentul acestuia. În filmul în care au jucat împreună și pe care juniorul l-a și regizat, Piersic senior spune că a fost plăcut impresionat de toate indicațiile pe care i le-a dat Florin. „Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mărturisit Florin Piersic. După ce le-a mulţumit emoţionat gazdelor sale pentru evenimentul organizat în cinstea sa, actorul a plantat cu această ocazie un piersic în grădina din faţa hotelului unde a fost cazat. 

Loading...

Citește și

  • irina pacurariu

    Irina Păcurariu a filmat recent o ediție specială a emisiunii ”Rețeaua de idoli” (TVR), difuzată duminică, de la orele 18.00, cu marele artist Florin Piersic. Cu acest prilej, vedeta tv a confirmat, pe Facebook, zvonurile că Mărgelatu a suferit o operație la genunchi. După un concediu medical de trei luni, Florin Piersic (83 de ani) revine luna aceasta cu piesa ”Străini în noapte”, pe scena Teatrului Național din București.

  • Actorul Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, va primi distincţia de cetăţean de onoare al municipiului Iaşi, decizia fiind luată vineri, 24 mai, în unanimitate, în plenul Consiliului Local Municipal, distincţia urmând a-i fi acordată cu ocazia Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR).