Florin Piersic a împlinit 80 de ani! Cum a petrecut

7-act-piersic-5537473-mediafax_foto-adel_al-haddad.jpg

florin piersic 80 de ani
Îndrăgitul actor se simte încă tânăr
Foto: Mediafax

Miercuri, 27 ianuarie, Florin Piersic a împlinit veritabila vârstă de 80 de ani. Artistul a avut parte de o surpriză plăcută, marți (26 ianuarie). Și-a petrecut seara cu fanii la Cluj-Napoca, chiar la cinematograful care îi poartă numele. Îndrăgitul actor a făcut fotografii alături de admiratori, a râs cu ei, a glumit și a stat la povești.

Florin Piersic a împlinit 80 de ani, dar se simte veșnic tânăr. Actorul a petrecut cu ocazia aniversării la Cluj-Napoca, în cinematograful care îi poartă numele. alături de fanii săi de toate vârstele.De peste 50 de ani, Florin Piersic întruchipează eroi de legendă: haiduci, aVenturieri sau personaje istorice, personaje care l-au făcut una dintre cele mai iubite personalități din România.

La întâlnirea de marți seara (26 ianuarie), Florin Piersic a fost tot un zâmbet și a stat de vorbă cu admiratorii săi.

„Împlinesc de 4 ori 20 de ani și cu toții îmi spuneți la mulți ani! Unde vreți să mă duc? Să împlinesc 92 de ani și atunci o să veniți și eu o să zic hai noroc? Se poate să credeți în gluma asta că eu am 80 de ani? Pe mine mă cheamă Florin Piersic dintr-un singur motiv, din cauza că dumneavoastră publicul m-ați lăsat să fac asta. Nu vreau decât să fiți sănătoși, iar eu să trăiesc până nu se ofilesc trandafirii aceștia”, le-a spus Piersic fanilor săi, potrivit stirileprotv.ro.

Îndrăgitul actor a avut parte și de o surpriză. S-a întâlnit cu cea mai tânără admiratoare, o fetiță de doar 5 ani, născută tot pe 27 ianuarie, pe care Florin Piersic a întrebat-o: „Știi despre mine ceva?”. Ea i-a răspuns: „Da, ți-am văzut și câteva filme și mai am câteva să le mai văd”. Glumind, actorul i-a spus fetiței: „Nu mi-ai spus ce mă interesează pe mine. Nu-i așa că sunt frumos?”.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • florin piersic

  Ursitoarele au fost darnice cu Florin Piersic. I-au dăruit şarm, talent şi frumuseţe, aşa că femeile făceau coadă la uşa lui. Povestea lui de amor cu Angela Similea a fost de notorietate, însă Mărgelatu’ a găsit loc în inimă pentru mult mai multe doamne fermecătoare. La ceas aniversar, pentru că miercuri va împlini 80 de ani, Click! te invită să afli toate secretele marelui actor.

 • E sănătos-tun la 80 de ani, are acelaşi şarm ca în tinereţe şi tolba plină de glume.

 • ”O vecină de coşmar”, aşa a devenit pentru celebrul artist Florin Piersic femeia cu care împarte vila din Cluj-Napoca. După ce ani de zile s-a judecat cu aceasta pentru pivniţa casei, actorul are din nou neînţelegeri cu aceasta şi a ”invitat-o” zilele trecute la tribunal.

 • Florin Piersic

  Mai sunt doar câteva luni până când marele actor Florin Piersic „schimbă prefixul” şi împlineşte 80 de ani. Timpul nu l-a schimbat deloc. Nu şi-a pierdut nici umorul, nici pofta de vorbă. Dar, în vocea lui, se simte acum o urmă de nostalgie şi, cu ochii în lacrimi, a dezvăluit secretul fericirii sale.

 • florin piersic filmari lacrimi de iubire

  După sucesul telenovelei „Numai iubirea”, producătorii postului tv ACASĂ au continuat să creeze noi poveşti. Dacă „Păcatele Evei” a avut mici probleme, „Lacrimi de iubire” a mers strună şi a avut succes imediat, mai ales că din distribuţie face parte şi Florin Piersic.

 • Florin Piersic

  Dacă îl pui pe Florin Piersic senior (79 de ani) într-o reclamă, succesul e asigurat. Şi vânzările aşişderea. Maestrul are lipici la public, iar replicile sale, fie că sunt amuzante sau serioase, îi hipnotizează pe clienţi. Sau pe cliente. Numai în ultimii ani, actorul a strâns în portofoliu 12 spoturi la cele mai variate produse.