Florin Piersic, asaltat de fani și la cumpărături

14-vedezxcfdsfte-1.jpg

Florin Piersic şi-a făcut provizii de chifle

Când te cheamă Florin Piersic nu ai cum să treci neobservat. În plus, nici statura impozantă, înălţimea de 1,9 metri şi frizura inconfundabilă nu-l ajută pe marele actor să se facă nevăzut. Aşadar, o sesiune de cumpărături s-a transformat repede într-o sesiune de autografe.

La cei 80 de ani ai săi, actorul Florin Piersic este mai activ ca niciodată. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul interpret al lui Mărgelatu’ la cumpărături, în două hipermarket-uri din zona Băneasa (n.r. - seria de filme istorice şi de aventuri, cu celebrul haiduc, a fost lansată în perioada 1980-1987).

14-vedasaete-3.jpg

În parcare, actorul a socializat cu fanii şi a stat, cuminte, la poze

 

În primul magazin, liniştea lui Piersic a fost tulburată de câţiva fani, care au făcut tot posibilul să obţină o poză cu haiducul cinematografiei româneşti. Amabil, maestrul a zâmbit în faţa aparatului foto, deşi în mână avea o sticlă de sana, din care îşi potolea foamea, din mers. N-a fost deranjat că fusese întrerupt de la “masă”.

florin_piersic_magazin.jpg

florin piersic magazin
La ieșirea din cel de-al doilea magazin, Florin Piersic a admirat mai multe biciclete
foto: BLITZ

 

Din cel de-al doilea magazin, Piersic a făcut provizii de chifle, iar la ieşire, actorul a admirat şi a pipăit minute întregi câteva biciclete expuse, semn că a venit vremea ca Mărgelatu’ să dea calul pe un vehicul cu două roţi. După ce s-a tot uitat şi a cântărit ofertele, actorului nu i-a surâs nici o variantă. Aşa că, s-a urcat în maşina personală, un Renault Megane, şi a demarat spre casa din Snagov.

Loading...

Citește și

  • Florin Piersic (80 de ani) este Omul recordurilor. A jucat în 55 de filme şi în peste 50 de piese de teatru, performanţă pentru care, de altfel, a şi fost premiat luni, la Gala Gopo. Şarmantul actor a iubit cu patimă zeci de femei şi s-a căsătorit de trei ori, însă doar una dintre marile iubiri a venit la Teatrul Naţional.

  • oana pellea florin piersic

    Florin Piersic a fost premiat luni, 28 martie, în cadrul Galei Gopo, cu Premiul pentru Întreaga Carieră. Așa cum și-a obișnuit publicul, iubitul actor nu s-a mulțumit să spună doar câteva cuvinte și, cunoscut pentru debitul verbal, a părut că vrea să stea pe scenă ore întregi. Un moment amuzant care i-a avut ca protagoniști pe Oana Pellea și Florin Piersic a făcut deliciul celor prezenți la Teatrul Național București.

  • Cel mai îndrăgit actor al românilor n-avea cum să scape neurmărit de Securitate. În plină Epocă de Aur, Florin Piersic a fost luat în vizor de „băieţii cu ochi albaştri”, după ce, la vamă, în bagajele unei nemţoaice s-au găsit câteva foi dintr-o revistă editată la New York. Publicaţia ar fi urmat să ajungă la marele actor.

  • florin piersic fiu mic daniel

    Toată lumea îl cunoaşte pe Florin Piersic, dar puţini îş ştiu pe fiul lui cel mic. Daniel, băiatul actorului cu Ana Szeles, vine pentru prima dată într-un show de televiziune ca să-i facă o surpriză celebrului său tată.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1