Florin Dumitrescu a trecut într-o nouă etapă a vieții sale: «Nu am dormit toată noaptea»

florin.jpg

florin dumitrescu
Florin Dumitrescu are două fetițe minunate
Foto: arhivă personală

În viața fiecărui părinte există multe momente importante când vine vorba despre copiii lui: primii pași, primii dințișori sau prima zi de școală sunt doar câteva dintre aceste clipe de maximă intensitate pentru mamele și tații din toată lumea.

Florin Dumitrescu a avut norocul de a nu scăpa de aceste emoții. Alături de soția lui, Cristina, Florin a reușit să întemeieze o familie de vis, din care nu lipsesc două fetițe: Ava și Mia. Cele două au început grădinița, mână în mână, ca prietene și surori. Bucătarul-vedetă de la "Chefi la cuțite" le-a împărtășit prietenilor virtuali emoțiile trăite în această zi specială.

chef.jpg

fetite florin dumitrescu
Fetițele lui Florin Dumitrescu merg împreună la grădiniță
Foto: Facebook

 

"Nu am dormit toată noaptea, de emoții... Știam că dimineața va fi zarva mare în casă pentru că urma prima zi de grădiniță la grupa mijlocie pentru Ava și prima zi de grădiniță pentru Mia. Abia ne-am obișnuit cu ideea că Ava a crescut și își poartă de grijă singurică cât e la grădiniță, acum o urmează și Mia. Stau cu Cristina in fata grădiniței și așteptăm să vedem dacă mititica noastră se acomodează și e bine. Cred că mulți dintre voi fac același lucru acum. Offf, cred că e mai greu pentru noi decât pentru micuții noștri", a scris Florin, mesaj alături de care a publicat o imagine cu prințesele lui.

11-vip-1.-6col-.jpg

Chef Florin Dumitrescu, în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a slăbit mult, cu dieta cu varză crudă
Chef Florin Dumitrescu a slăbit considerabil cu dieta cu varză crudă. Nu i-a fost ușor, dar a reușit să ajungă la o greutate sănătoasă
 
Loading...

Citește și

  • Chef Florin Dumitrescu îşi freacă mâinile de bucurie că un bucătar din echipa sa a câştigat, marţi seară, la emisiunea ”Chefi la cuţite” (Antena 1), marele premiu de 30.000 €. Cu câteva zile înainte de marea finală, el a trecut şi pe la salonul de tatuaj.

  • Au pornit umăr la umăr, în aceeaşi zi, la aceeaşi oră. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au câştigat însă prima bătălie cu rivalii Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu. Există 5 motive pentru care bucătarii de la Antena 1 i-au “fiert” la foc iute pe rivalii de la PRO TV.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1