Florin Constantin: «De-abia aștept să revenim în casa noastră, care a explodat acum doi ani»

7-vedete-2-col-florin-constantin-sotie.jpg

Florin Constantin și soția lui locuiesc pe la prieteni

Florin Constantin (60 de ani), celebrul actor din trupa Divertis, a ajuns la disperare! Și are și motive căci, de aproape doi ani, de când blocul lui din Iași a explodat, în urma unor acumulări de gaze, el a ajuns să stea prin case străine, alături de soția lui.

Contactat de Click!, Florin Constantin ne-a mărturisit că face tot posibilul să treacă peste această dramă: “Săptămâna viitoare vin cei de la conducerea E-on să vadă în ce stadiu sunt lucrurile și să se pună pe treabă, să refacă blocul, ca să ne putem întoarce. N-am mai trecut pe acolo, mă răscolesc amintiri stranii plus că este tare nefericit când îmi văd locuința distrusă. Iar acum când vor începe mierlele să cânte va fi cea mai tristă ruină în mijlocul celui mai vesel cântec”.

6-7-vedete-2-col-bloc-explozie.jpg

Așa arăta blocul artistului, după explozia din 2016

Pentru că nu poate să care după el toate lucrurile, mai ales că nu are un domiciliu stabil, Florin își ține sacii cu hainele și cu obiectele salvate din explozie într-un depozit: ”Când mai avem nevoie de ceva, căutăm acolo, în saci. Soția e și ea distrusă, de-abia așteaptă să revină acasă, a plâns mult”.

Loading...