Florin Chilian, mesaj de felicitare pentru Adelina Pestrițu: „Copilul îi va face de 100 de ori mai fericiţi”

adeelina_pestrituu.jpg

Adelina Pestrițu
Foto Instagram

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Steblea Virgil vor deveni părinți, iar acest anunț i-a bucurat pe mulți. Florin Chilian, deși trece prin momente grele din cauza unui diagnostic pus greșit de către medici, i-a felicitat și a mărturisit că îi cunoaște destul de bine pe amândoi și că formează un cuplu foarte reușit. Artistul a fost operat de curând, și a mărturisit că se simte bine. Adelina a împlinit 31 de ani, și a mărturisit că, fiind gravidă, este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi vreodată.

Fosta soție a lui Liviu Vârciu a descoperit dragostea în brațele afaceristului Virgil Steblea și a mărturisit că și-a găsit sufletul pereche. Adelina este însărcinată în trei luni, și a reușit cu succes să țină ascuns acest lucru până în prezent. 

"Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, a scris Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook vineri, 2 februarie 2018.

Imediat cum a făcut anunțul pe Facebook, Adelina a primit multe mesaje de felicitare de la prietenii virtuali pe care îi are pe rețelele de socializare. Florin Chiian a declarat că îi cunoaște bine pe cei doi, și că, iubitul Adelinei este un băiat minunat. Artistul se bucură pentru ei și a mărturisit că un copil îi va face foarte fericiți. 

florin_chilian_0.jpg

Florin Chilian
Foto arhivă Click!

“Îl cunosc. Şi pe Adelina. Sunt un cuplu absolut superb şi mă bucur enorm că urmează să devină părinţi. Şi Virgil e un băiat absolut minunat. A fost o surpriză pentru voi. Eu îi ştiu ca pe un cuplu de ceva vreme. Sunt un cuplu foarte frumos. Un copil cred că îi va face de 100 de ori mai fericiţi. Merită toată fericirea care urmează să vină”, a spus Florin Chilian pentru Antena Stars

Artistul a fost diagnosticat greșit în urmă cu câțiva ani, iar tratamentul pe care l-a urmat pentru boala de care nu suferea cu adevărat, i-a agravat starea de sănătate. Florin avea dureri la genunchi, iar medicii au considerat că suferă de artoză, dar în urma mai multor observații medicale, cadrele speciale medicale au descoperit că suferă de rupturi de meninsc și tendoane la ambii genunchi. Artistul s-a operat de curând și a mărturisit că este într-o stare foarte bună de sănătate.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1