Florin Chilian a ajuns de râsul femeilor. Ce s-a întâmplat

florin chilian main.jpg

florin chilian
Florin Chilian și noua lui prietenă, o bicicletă cu ax cardanic
foto: arhivă personală

Florin Chilian (47 ani) a ajuns de râsul femeilor de când iese cu bicicleta în parc îmbrăcat în costum de ciclist. Cunoscut cântăreţ are un hobby care-l menţine în formă. În adolescenţă, Chilian a făcut ciclism de performanţă, fiind campion naţional.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Click! solistul ne împărtășește câteva picanterii despre pasiunea sa.

  • Te mai urci pe bicicletă?

Mai nou da. A trebuit să mă reapuc de sport pentru că îmi trebuia asistentă să-mi pun pantalonii şi nu numai, la greutatea de 98 kg.  Aşa că un prieten drag, Daniel Beiu, mi-a făcut un pocinog şi mi-a dat o bicicletă de fac mişto toate gacicile. “Alo, aloo, domnu’! V-a căzut lanţul!” şi râd de se prăpădesc, îţi dai seama. E o sculă de bicicletă cu ax cardanic, dar explicaţia fiind inutilă este un minunat prilej pentru altele, ca profil de discuţie pe mai departe, zic eu.

florin chilian.jpg

florin chilian
Florin Chilian, la 95 de kilograme
foto: arhivă personală
  • Când ai călcat ultima oară într-un supermarket?  

Acum 6 ani, prin 2010, dar nu bag mâna în foc. Supermarketele nu ie… pentru megastari. (Râde) Am asistente personale care fac asta pentru mine.

  • Eşti fost sportiv de performanţă, când te-ai împrietenit cu tutunul şi vinul?

Prima ţigară, în wc la Liceul Matei Basarab, un Kent lung. Am fost beat două zile întregi. Cu vinul, ca şi cu muzica lăutărească de calitate. Este meritul domnului Ştefan Iordache. Eu beam tărie şi dânsul tot mă certa cu apa mea de ploşniţe.  Vinul,  îmi spunea. “ Florin, tu vin trebuie să bei cu mine, pentru că vinul se vorbeşte. Are o funcţie socială, apropie oamenii. Vinul nu-l bei ca prostul, să te îmbete, ci să-ţi potolească setea, arsura gândurilor, că la ce minte ai, îţi trebuie răcire, nu beţie ca tot prostul. Vinul naşte clipe, pentru că prietenie adevărată nu există, există numai clipe, momente în timp, apoi ne ia iar viaţa şi ne dă prin ţărâna încenuşată a viselor.” Absolut genial om!

Cine este Florin Chilian

Pe Florin Chilian lumea îl ştie după celebrele sale piese "Iubi", "Zece" sau "Chiar dacă", dar şi după felul lui razvratit de a fi. Cântă de peste 33 de ani, este atât jurnalist cât şi compozitor. lorin Chilian s-a refugiat în muzică pentru a uita de copilăria sa nefericită. La trei ani şi jumătate a fugit dintr-un cămin-internat, unde fusese abandonat de cei care-l creşteau. La 16 ani, şi-a câştigat existenţa ducându-i sculele lui Vali Sterian. A învăţat să cânte singur, fără să urmeze cursuri speciale, şi şi-a compus melodiile. A debutat pe marile scene relativ târziu, la 30 de ani, şi a făcut furori cu primul album, "Iubi - interfaţă la realitate" (în 2001).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1