Florin Călinescu, moment de sinceritate: «Îmi place să bat câmpii şi am făcut o meserie din asta»

untitled.png

foto
Vineri, 20 aprilie este ultima seară de preselecţii la Românii au talent
Foto: Facebook

În seara de vineri, 20 aprilie se va decide cine sunt ultimii concurenţi care trec de preselecţiile emisiuni Românii au talent. Emoţiile sunt tot mai mari, iar lupta devine din ce în ce mai acerbă, căci premiul este unul cu adevărat consistent, un cec în valoare de 120.000 de euro.

Ultima ediție de preselecții din sezonul 8 “Românii au talent” are loc vineri, 20 aprilie, la Pro tv. Cei care dau dovadă de curaj şi de originalitate vor fi cei care vor avea şansa de a trece în etapa următoare, unde se vor lupta pentru a obţine voturile telespectatorilor. 

Una dintre apariţiile care i-au fascinat pe juraţi a fost cea a unei memebre a Lotului Naţional de Scrimă. E şi-a prezentat pasiunea pentru care depune atât de mult efort, ore întregi de antrenament zilnic, în faţa membrilor juriului, iar acestia au fost impersionaţi de dexteritatea tinerei, dar şi de perseverenţa de care a dat dovadă. 

juriul-romanii-au-talent.jpg

Foto
Florin Călinescu nu se sfieşte să facă declaraţii controversate
Foto: Facebook Românii au talent

”Dacă ai o pasiune, ea nu trebuie neapărat să se transforme într-o meserie. Pur și simplu poate rămâne la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua să bat tobele, dar niciodată nu o să fac din asta o meserie.”, au fost cuvintele lui Andi, în timp ce Florin Călinescu nu s-a sfiit să recunoscă ”Mie îmi place să bat câmpii şi am făcut o meserie din asta'. Toţi colegii de pupitru au râs, iar adolescenta a trecut mai departe, în etapa următore. 

 

Loading...

Citește și

  • Nu e uşor să stai 10-12 ore la filmări, la preselecţii, dar nici 5-6 ore în ediţiile live, îmbrăcat la patru ace, cu nasturele de la sacou închis, cu rochia pocnind pe trup sau cu tocuri de 10 cm în picioare. Dovadă că juraţii de la „Românii au talent” abia aşteaptă să se dezbrace de hainele scrobite sunt fotografiile surprinse cu ei în realitate, când cu greu îi recunoşti.

  • Alla Paula Moldovan i-a uimit pe jurați cu dansul contemporan plin de emoție, iar Mihaela Rădulescu a apăsat pe butonul Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinală. Ea a fost al cincilea concurect care a fost trimis de către jurați direct în semifinala sezonului 8 din Românii au talent.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1