Florin Călinescu, mesaj emoționant după moartea Emmei Neagu: «Te rog să ne ierți»

florin-calinescu-emma-mesaj-emotionant2.jpg

Florin Călinescu, mesaj emoționant după moartea Emmei Neagu
Foto: Colaj Click/ Arhivă personală

La doar 15 ani, Emma Neagu, ajunsă în semifinalele de la Românii au talent în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos, vestea întristând o țară întreagă. Florin Călinescu a publicat în mediul online un mesaj emoționant în memoria tinerei, care a plecat dintre noi mult prea devreme.

Emma Neagu, gimnasta în vârstă de doar 15 ani care a impresionat prin povestea ei de viață, ajunsă în semifinale la Românii au talent în acest sezon, a murit din cauza cancerului osos. Vestea i-a tulburat pe fanii îndrăgitei emisiuni, dar și pe jurați deopotrivă, care au avut posibilitatea să o vadă live, să o cunoască și să învețe de la ea, de asemenea.

Micuța a murit pe 7 aprilie, însă tragica veste a ajuns în România de curând doar, după ce mai multe organizaţii şi fundaţii caritabile din Canada au răspândit informația. Emma Neagu a oferit un moment de neuitat pe scena de la Românii au talent, motiv pentru care jurații s-au declarat profund impresionați de micuța gimnastă, având în vedere că aceasta a dansat și a ales să își urmeze visul, în ciuda faptului că unul dintre picioare i-au fost amputate.

emma-neagu2.jpg

Emma Neagu își urma visul deși avea un picior amputat
Foto: Pro TV

Florin Călinescu, mesaj emoționant după moartea Emmei Neagu 

Adolescenta a reușit să impresioneze o țară întreagă, iar vestea morții sale a răscolit și mai puternic emoțiile acelei seri. 

Pentru a-i omagia memoria, Florin Călinescu a decis să publice un mesaj în mediul virtual, în amintirea celei ce i-a câștigat admirația în seara preselecțiilor emisiunii. „Emma. Te rog să ne ierți!”, a fost reacția lui Călinescu, pe contul personal de Facebook, unde a pulicat și o fotografie cu aceasta. 

 

 

Emma Neagu a fost dedicată gimnasticii de la vârsta de trei ani și jumătate și a reușit să facă performanță încă de mică. Din păcate, tânăra suferea de cancer osos, boală cu care a fost diagnosticată acum doi ani. Anunţul morții ei a venit din Canada, unde adolescenta  s-a născut şi unde devenise o adevărată voce de susţinere a copiilor cu acelaşi diagnostic.

„Să văd un copil în fața mea cu astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire. Acest copil are o demnitate extrordinară”, a spus Florin Călinescu la momentul preselecțiilor. „Este admirabil mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc”, a adăugat și Andra atunci, după ce micuța i-a impresionat cu tăria de care a dat dovadă.

emma-neagu1.jpg

Foto Facebook

Cum au reacționat fanii emisiunii după trista veste 

„Ce-ar mai fi de zis..Plâng mult, deși sunt bărbat și am 43 de ani..”, „Drum lin printre îngeri. Odihnește-te în pace copile drag”, „Da, Emma, te rog sa ne ierti, te rog sa ne ierti ca oamenii in mare parte cred in oameni imaginari, te rog sa ne ierti ca-s peste 18 mii de biserici, iar spitale sunt foarte putine, te rog sa ne ierti ca s-au investit 400 milioane de euro intr-o gigantica biserica cu alte cuvinte o cladire fara folos, te rog sa ne ierti ca oamenii-s prosti si nu investesc in ceea ce e important : educatie si sanatate”, au fost câteva dintre mesajele emoționante publicate și de fanii emisiunii. 

 

Loading...

Citește și

  • În seara de vineri, 29 martie, emisiunea Românii au talent a a mai oferit încă un Golden Buzz! Talentul care i-a uimit pe jurați a fost cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că cei patru nu se așteptau nicio secunde la un moment de excepție din partea concurentei Daniela Machidon, o tânără studentă la medicină care l-a dat pe spate pe actor.

  • emma neagu

    Emma Neagu, micuța gimnastă care ne-a impresionat până la lacrimi la "Românii au talent", în prima ediție a noului sezon, a murit pe 7 aprilie, răpusă de cancer osos, boală cu care a fost diagnosticată în urmă cu doi ani. Emma avea doar 15 ani și o voință de fier. În ciuda faptului că avea piciorul amputat, purtând o proteză, copila nu a renunțat la cea mai mare pasiune a ei, gimnastica.