Florin Călinescu, fără cuvinte. Fiul lui a cântat pe scena ”Românii au Talent”

calinescu.jpg

calinescu
Petru Călinescu a cântat în fața tatălui
captură video

Puțină lume știe că fiul lui Florin Călinescu este un artist foarte talentat și are o voce remarcabilă. Petru Călinescu, băiatul cel mare al lui juratului de la ”Românii au talent” care a îmbrățișat o carieră muzicala si a fost inzestrat cu o voce cu timbru deosebit, a avut un moment memorabil pe scenă, moment ce și-a emoționat tatăl.

Florin Călinescu se poate lăuda cu un fiu talentat. Chiar dacă nu a îmbrățișat o carieră în actorie sau televiziune, Petru Călinescu a îmbrățișat industria muzicii, și bine a făcut. Petru are o voce minunată, lucrată la școlile din Marea Britanie.

Fiul cel mai mare al lui Florin Călineascu a fost invitat special în ultima semifinală ”Românii au Talent”, unde a interpretat un cântec emoționant, ce și-a lăsat tattăl de la masa juriul fără cuvinte.

Pasionat de muzica, Petru compune, scrie versuri si canta piesele, una dintre compozitiile sale „E soare si pe strada ta” ajungand imnul campaniei „Nu esti singur pe lume” de la Europa FM. Petru a colaborat și cu Loredana Groza, interpretând un duet la unul din spectacolele cântăreței la Sala Palatului.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1