Florentina Opriș, desculță prin zăpadă: „E terapie”

florentina-opris-zapada.jpg

Florentina Opriș s-a bucurat de zăpadă la Poiana Brașov
Florentina Opriș s-a bucurat de zăpadă la Poiana Brașov

Să mergi desculț prin zăpadă poate fi considerat de unii un act de curaj. Pentru alții e nebunie, bunicii noștri i-ar spune „sărăcie”. Dar pentru Florentina Opriș e terapie. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D spune că mersul prin zăpadă în picioarele goale aduce o serie de beneficii pentru sănătate.

„În picioare există aproximativ 72.000 de terminații nervoase. În toată lumea s-au făcut studii asupra proceselor pe care mersul desculț le stimulează în corp. Iarna, pe zăpadă, mersul desculț acționează ca un masaj natural și influențează pozitiv funcționarea organelor interne, întărește sistemul imunitar. Indiferent de vârstă sau de sezon, este bine să facem plimbări terapeutice în picioarele goale”, recomandă Florentina Opriș.

Florentina Opriș merge desculță prin zăpadă

Mărturisește că, pentru ea, mersul prin zăpadă fără șosete și încălțări e o terapie pe care o face de când era sportivă, iar mai multe tehnici a învățat în Himalaya. Să nu vă imaginați că parcurge kilometri întregi! Nu! „Durata unei asemenea plimbări ar trebui să fie de doar 1-2 minute. Nu faceți excese! În timp, veți observa că aveți mai multă energie, un somn odihnitor, stare psihică bună și o dorință de viață reînnoită”, mai spune prezentatoarea tv, în timp ce face o demonstrație. Fotografia a postat-o pe pagina ei de socializare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1