Florentina Fântânaru pleacă de la Antena Stars! Cu ce post tv din trust a semnat

florentina.jpg

florentina fantanaru antena stars dincolo de aparente
Florentina Fântânaru va realiza o nouă emisiune la un post tv din trustul Intact
Foto: arhivă personală

După 11 ani în care a realizat emisiunea "Dincolo de aparenţe" la Antena Stars, Florentina Fântânaru renunţă la proiectul tv care a făcut-o celebră. Moderatoarea va primi pe mână o altă emisiune, un format asemănător bazat pe interviuri, dar la un alt post al trustului Intact.

Florentina Fântânaru schimbă postul de televiziune după 11 ani. Vedeta va rămâne în trust, dar se va muta la un post de ştiri, unde va avea acelaşi gen de emisiune. Ea a vorbit despre noua provocare pentru Paginademedia.ro

"Proiectul «Dincolo de aparențe» se închide pentru mine. În acest weeekend (24-25 februarie) vor fi ultimele ediții la Antena Stars. Emisiunea se va întinde pe o oră. Va avea același format, cu același tip de invitați. Nu se va mai numi însă «Dincolo de aparențe». Antena 3 este cotată în primele patru din topul televiziunilor, pentru mine este o bucurie. Este un alt proiect, o altă televiziune și îmi doresc să fie o noutate, să aibă o energie nouă, va fi și un alt decor", a declarat moderatoarea.

Florentina Fântânaru va apărea pe sticlă la Antena 3 începând din 3 martie. Ea va avea emisiune tot în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 14.00 (la Antena Stars era de la 13.00).

 "Mă duc să fac ce știu cel mai bine: interviu. Vor fi interviuri pline de emoție, din care să ai ce învăța. Povești de viață. Încerc să îi determin pe invitați să-și spună poveștile de viață – unele fericite, altele mai puțin fericite sau triste, dar din care, ca telespectatori, să învățăm ceva. O emisiune cu emoție, cu intensitate. Vor fi invitați din mai multe zone, nu numai artiști: sportivi, oameni de afaceri, toți cu povești interesante", a completat prezetatoarea pentru aceeaşi sursă.

Proiectul Dincolo de aparențe a început în urmă cu 11 ani, la Antena 2, postul care urma să se transforme în Antena Stars.

 

loading...
Loading...

Citește și