Flick și-a dus soția în luna de miere, pe alt continent. Poze sexy cu fosta "Miss Planet", la plajă

flick-denisa-maldive.png

Denisa și Flick, în luna de miere, în Maldive
foto: Instagram

Au avut curaj să facă și nuntă în pandemie, dar și să plece la mii de km depărtare de casă, în luna de miere. Flick Domnul Rimă și soția lui, Denisa Hodișan, se răsfață în aceste momente în Maldive, iar imaginile publicate pe rețelele sociale arată ca niște pliante turistice. Adică perfect.

După cununia secretă din Creta, Filcea Sebastian Andrei, alias ”Flick Domnul Rimă”, a făcut nuntă pe 11 octombrie, la Oradea, cu Denisa Hodişan, fostă ”Miss Planet” în 2019, actualmente antrenoare de fitness. Apoi și-au luat zborul spre luna de miere, și nu foarte aproape de casă, ci pe alt continent, în ASIA.

"Pandemia nu a reușit să ne strice planurile nici de data asta, trăim cu ea așa cum putem mai bine. Așa că azi am pornit la drum spre luna noastră de miere", anunța Denisa pe Instagram, în urmă cu 3 zile, în dreptul imaginii cu ea în aeroport. Soția lui Flick a revenit cu un mesaj și în momentul în care a ajuns la destinație. Una de vis, după cum vedeți din imagini.

  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • foto: instagram
  • Maximize

1/7

"Am ajuns! Suntem în MALDIVE și credeți-mă, e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem păziți de pui de rechin".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A treia zi pe insulă! O insula de câțiva km pătrați, transformată într-un resort de câteva sute de viluțe, dar în același timp sălbatică. Încă încerc să mă obișnuiesc cu baby rechinii din apă, la care “le e mai frică de mine decât mie de ei” (nu e deloc așa, sincer), cu micile “scoici” care fug după mine pe plajă (pentru că au devenit căsuțe pentru crabi) și niște “lilieci” locali imenși care zboară deasupra palmierilor. Natura e foarte sălbatică aici, asta face peisajele astea să fie DIVINE. ... așa că, am decis și eu să intru în comuniune cu natură: voi posta doar poze needitate, fără machiaj și cu părul natural (mai ales că soțul meu îmi dă încredere că așa arăt cel mai bine) Ps: @flick_domnulrima and MALDIVES, I ADORE YOU!

A post shared by Denisa Filcea (@11denisahodisan11) on

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1