Flavia Mihășan și-a botezat cel de-al doilea băiețel. Ce bine arată tânăra mămică!

1-flavia.jpg

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au doi băieți

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Al doilea weekend al lunii septembrie a fost unul cu semnificație pentru Flavia Mihășan. Coregrafa și fosta asistentă de la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani", difuzată la Antena 1, și a botezat duminică cel de-al doilea băiețel, pe micuțul Tudor, în vârstă de patru luni.

Vedeta și partenerul ei de viață, Marius Moldovan, au organizat o petrecere între prieteni cu această ocazie, la care au fost prezente mai multe nume din showbiz. Anca Țurcașiu a susținut un mini recital, la fel și celebrul Adrian Nour, iar trupa de balet condusă de Oana Ioniță, fosta bebelușă de la "Cronica cârcotașilor", de la Prima TV, a deschis petrecerea cu un moment special de dans.

flavia-mihasan1.jpg

Flavia Mihășan și prietenele ei
foto: Instagram

Și au tot ținut-o într-un dans, alături de cei aproape 50 de invitați, printre care s-au numărat și Cocuța și Bogdan Boantă, care sunt și nașii primului băiat al Flaviei, și anume Carol, acum în vârstă de 2 ani și jumătate.

flavia-mihasan-tort.jpg

Flavia Mihășan a tăiat tortul
foto: Instagram

Tortul de botez a fost colorat, cu figurine din desene animate, iar Flavia și Marius au tăiat prima felie. Muzică, bună, voie bună și fericire, așa ar putea fi descrisă prima petrecere a micuțului Tudor, iar părinții săi nu au stat deloc pe scaune. Flavia și Marius au dansat încontinuu. 

candy-bar.jpg

Candy-bar-ul a fost spectaculos
foto: Instagram

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul