Flavia Mihășan și-a ales deja nașa pentru bebeluș

flaviaa-mihasan.jpg

Flavia Mihășan este gravidă în 4 luni
Foto Instagram

Click! a scris în exclusivitate despre faptul că frumoasa asistentă de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” este însărcinată. Iată că acum burtica de graviduță este vizibilă și celebra viitoare mămică i-a găsit și nășică bebelușului ei. Coregrafa Cocuța îl va boteză pe micuț.

Energică, frumoasă și nerăbdătoare să-și cunoască bebelușul. Așa este Flavia Mihășan de când a aflat că va deveni mămică. Colega prezentatorilor Răzvan Simion și Dani Oțil, de la matinalul Antenei 1, va avea un băiețel pe care urmeză să îl aducă pe lume la începutul verii. Astăzi, 22 ianuarie, în cadrul matinalului de la Antena 1, frumoasa blondină a făcut o dezvăluire în ceea ce privește identitatea persoanei care îi va boteza copilașul.

bogdan_boanta_si_cocuta.jpg

Cocuța concurează alături de Bogdan Boantă la "Asia Express"
foto: Antena 1

Este vorba despre o prietenă foarte bună și  veche de-ale Flaviei, o persoană care i-a fost mereu aproape de fiecare dată, profesional, dar și personal. Nimeni alta decât talentata coregrafă devenită cunoscută la show-ul ”Dansez pentru tine”, Andra Gheorghe, alias Cocuța, așa cum îi spun prietenii. ”Cocuța va fi nașa băiețelului”, a spus Flavia. Așadar, după ce a stabilit aceste detalii, sexoasa colegă de la Neatza mai are să programeze doar nunta.

marius-moldovan-iubit-flavia-mihasan.jpg

iubit flavia
Iubitul Flaviei este dansator și actor
foto: arhivă personală

Cine este Marius Moldovan, tatăl copilului Flaviei Mihășan

Marius Moldovan este iubitul Flaviei Mihășan și tatăl copilului care urmează să vină pe lume. Marius Moldovan este dansator și actor, iar cei doi lucrează împreună la mai multe proiecte diferite, precum musical-ul "Mamma Mia".

Loading...

Citește și

  • flavia mihasan neatza cu razvan si dani

    S-au scurs patru ani de când Flavia Mihăşan a intrat în echipa "Neatza cu Răzvan şi Dani", timp în care blondina nu doar că şi-a dezvoltat simţul umorului după cei doi prezentatori, ci s-a schimbat şi fizic. Asistenta a trecut printr-o serie de modificări care au transformat-o vizibil. Are un corp şi mai lucrat la sala de fitness, un decolteu îmbunătăţit în cabinetul medicului estetician şi un zâmbet de divă.

  • Flavia Mihășan este gravidă și nu-și dorește doar un singur copil. De mult timp se zvonea că asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani se pregătește să devină mamă, iar acum acest lucru se adeverește. Însă Flavia nu vrea să aibă doar un copil, ci cel puțin de doi.