Carmen Tănase se "împarte" între televiziune şi teatru. «Flăcărica» va juca în serialul «Vlad»?

camenrcarmen-tanase.jpg

Carmen Tănase are roluri în zece piese de teatru

Îndrăgita actriţă de teatru şi de televiziune, care şi-a câştigat notorietatea cu rolul ”Flacăra” din serialul „Inimă de ţigan” (Acasă TV), împlineşte azi 59 de ani. Însă, din cauza programului artistic încărcat, va sărbători tot prin muncă, la repetiții.

Vedeta joacă în peste 10 piese, dintre care amintim  „Gaiţele”, „Actriţele” , dar şi „Cocktail”, în care îi dă replica altei vedete de calibru,  Maia Morgenstern. Pe 22 ianuarie o puteți vedea și la  Teatrul Odeon, în „Gaiţele”, iar pe 16 februarie, la Teatrul Metropolis,  în „Jake şi femeile lui”, alături de Ştefan Bănică Jr.

După ce a jucat în „Fructul oprit” (Antena 1), actriţa Carmen Tănase ar fi fost solicitată, conform apropiaților ei, pentru noul sezon al serialului de succes „Vlad”, care va reveni în curând la PRO TV.

Carmen este și o mare iubitoare de animale, având acasă 3 câini și 8 mâțe. Din păcate, una dintre pisici a dispărut din curtea casei și e de negăsit, de mai bine de o lună, în ciuda eforturilor disperate ale vedetei.  

A ajuns actriţă din pură întâmplare

Carmen Tănase şi-a început cariera artistică în urmă cu aproximativ trei decenii. celebra actriţă a povestit cum a ajuns de fapt să fie distribuită în roluri cae i-au adus celebritatea.

“A fost pur și simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriță, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar”, a mărturisit Carmen Tănase, însă lucrurile au luat o altă direcție pentru ea. A studiat Actoria, la clasa Olgăi Tudorache. De atunci, au urmat numeroase proiecte, spectacole de teatru și seriale tv

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1