Fiul sopranei Bianca Ionescu face avere în Anglia

bianca_ionescu.png

bianca ionescu
Bianca Ionescu
foto: captură video

A crescut cu muzica clasică, dar nu s-a prins de el. Paul Ballo, fiul sopranei Bianca Ionescu a ales un alt stil muzical decât mama lui. Şi-a făcut o trupă, Hot Casandra, şi cântă piese în stilul electro-pop. Alegerea pare a fi una foarte inspirată, căci românul este foarte apreciat în Marea Britanie.

În ultimii trei ani a fost rezident în două dintre cele mai celebre cluburi din lume, Pacha şi Ministry of Sound, unde câştigă până la 2000 de lire sterline pe noapte. După un aşa succes în Anglia, după zeci de turnee în Europa, Paul s-a gândit să cucerească şi România. Aşa că a lansat aici piesa „Feelings” şi clipul aferent. 

paul balloZoom
Paul Ballo este fiul sopranei Bianca Ionescu

 

“Piesa a fost compusă de mine în stil fulger, în aproximativ 20 de minute. Pentru producţie, creditele merg către colegii mei, Matei Vlad şi George Simion, care mă ajută atât în studio, cât şi în concerte. Multă lume ne spune că muzica noastră sună “ca afară”, deci cu piesa “Feelings” noi vrem să aducem electro pop-ul şi în atenţia românilor”, a declarat Paul pentru Click!.

Ascultă melodia «Feelings»

Paul Ballo a intrat în muzică încă de pe vremea când avea 7 ani, în corul dirijat chiar de mama lui, soprana de opereta Bianca Ionescu, alături de care a şi cântat piesa “Hold Me Tight”.

Iată de la cine a moștenit talentul

Mama lui, soprana Bianca Ionescu, este o artistă foarte talentată, care a reușit să-i transmită calitățile vocale și afinitatea pentru muzică și fiului ei.

loading...

Citește și

 • roxana camelia bageac

  Soprana Roxana Camelia Bageac, solistă a Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa, a murit marţi după o luptă grea cu boala. Mâine artista ar fi împlinit 35 de ani.

 • eleonora enachescu a murit

  Miercuri (2 septembrie) a fost o zi neagră pentru lumea muzicii. S-a stins din viață o soprană consacrată de la noi. Celebra Eleonora Enăchescu, mama jurnalistului sportiv Vlad Enăchescu, s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Ea a fost una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară. Eleonora a fost soția dirijorului Voicu Enăchescu.

 • Sarah Brightman soprana spatiu astronaut

  Soprana britanică Sarah Brightman va începe săptămâna viitoare un antrenament special care îi va permite să ajungă în spaţiu în luna octombrie şi să petreacă 10 zile la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), au anunţat, joi, reprezentanţii NASA, citaţi de Reuters.

 • ozana barabancea fetita te cunosc de undeva

  Pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, Ozana Barabancea va cânta alături de fiica ei, Gloria, în vârstă de 10 ani. Sâmbătă, 9 mai, soprana şi fiica ei vor face senzaţie la “Te cunosc de undeva!”. Momentul lor a fost pregătit intens, iar Ozana nu a tremurat niciodată mai mult, în culise.