Fiul solistei Anamaria Pop, mesaj emoționant: ”Regret că nu ți-am zis zilnic că te iubesc”

anamaria-pop-copii.jpg

anamaria pop alaturi de cei doi fii ai ei
GIorgio, fiul cel mare al solistei de muzică populară Anamaria Pop, a postat un mesaj emoționat după moartea mamei lui
foto: arhivă personală

Fiul cântăreţei de muzică populară Anamaria Pop a postat un mesaj sfâşietor în memoria mamei sale. Solista a murit într-un accident rutier, duminică, după ce i s-a făcut rău la volan din cauza oboselii.

Giorgio, fiul în vârstă de 19 ani al Anamariei Pop, a dezvăluit, într-o postare pe Facebook, ce i-a spus mamei sale ultima oară când au vorbit şi prin ce a trecut când a aflat că aceasta nu mai este.

Cunoscuta artistă de muzică populară a murit într-un grav accident de circulaţie în seara zilei de duminică, 18 august, pe raza localităţii maramureşene Cicârlău. „Mamă, am intrat astăzi (n.r. - duminică, 18 august) în casă şi încă ţi-am simţit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde îmi era mie cel mai frică, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă. Am închis ferestrele, ţi-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ţi mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrăţişat, ca de obicei, şi ţi-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar după o oră să aud că ai avut accident”, a scris fiul cântăreţei pe pagina sa de Facebook.

Fiul solistei a înțeles abia la spital că mama lui a murit

Fiul mai mare al cântăreţei Anamaria Pop a mai povestit cum a aflat că mama lui a murit. Chiar dacă la locul accidentului poliţistul îi spunea „Condoleanţe”, el a conştientizat abia la spital că mama sa a decedat. „Nu credeam că ai păţit ceva, dar când am ajuns la faţa locului, polițistul m-a întrebat „Cine sunteți dumneavoastră” , la care i-am răspuns „sunt fiul doamnei care a provocat accidentul, am venit să iau ce a rãmas de valoare în maşină”. A luat o gură de aer si mi-a spus „condoleanțe”.. Eu credeam că vorbea în necunoştinţă de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanţe (nici pe ceilalţi nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viaţă şi că n-ai păţit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar”, mai scrie fiul artistei.

Băieții au rămas orfani de tată în umră cu șapte ani

La finalul mesajului, tânărul i-a sfătuit pe copii să-şi iubească mamele pentru că nu se ştie când moartea le smulge de lângă ei. „Vreau să mă trezesc brusc plin de transpiraţie şi să fug la tine în cameră să-ţi spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în braţe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viaţă. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îţi promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiţi-vă mamele, spuneţi-le că le iubiţi, arătaţle că le iubiţi, fiindcă moartea e imprevizibilă, iar după aceea veţi regreta enorm că n-aţi apucat s-o faceţi! Îţi mulţumesc că m-ai crescut în ăştia 19 ani şi că ai făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic!”, a mai scris fiul artistei.

Cei doi băieți ai artistei au rămas orfani de tată în urmă cu șapte ani, când soțul Anamariei a murit în urma unui atac cerebral. ”Anamaria avea doi băieți, de 19 și 14 ani. Cel mare lucrează, iar cel mic abia intrase la liceu. Soțul ei a murit în urmă cu 7 ani, după ce a făcut un atac cerebral. Era un om harnic, sănătos. Lucra în cadrul Ministerului de Interne. Păcat de ei, păcat de copiii lor, care vor crește fără părinți. Mă voi ocupa eu și părinții mei de ei, suntem distruși”, a mărturisit pentru Click! Flavius, fratele Anamariei Pop. Fiul cel mare al cântăreţei a devenit campion naţional la skanderbeg luna aceasta.


 

Loading...

Citește și