Ce mare s-a făcut băiatul Romaniței Iovan! Albert o întrece în înălțime pe mama lui

76_1.jpg

Albert e pasionat de literatură și de desen

Albert este fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, aviatorul care a murit, în urmă cu șase ani, în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni. Juniorul împlinește în octombrie vârsta de 14 ani, însă iată că deja și-a depășit mama la înălțime.

Practică mai multe sporturi, este elev la ”International British School of Bucharest”, e pasionat de științele exacte, dar e atras și de artă, în special literatură și desen: "L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să am discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată”, a povestit Romanița Iovan, la Kanal D. 

romanita-iovan-fiu.jpg

romanita
Romanița alături de fiul său, Albert
Foto Arhivă personală

Romanița și fosta iubită a lui Adrian Iovan s-au judecat în instanță pentru casa aviatorului 

După ce creatoarea de modă s-a războit în instanță cu fosta iubită a regretatului pilot Adrian Iovan pentru locuința acestuia, se pare că Albert, fiul lui Adrian Iovan, este cel care a avut câștig de cauză în cele din urmă. Fiul Romaniței Iovan a obținut casa tatălui său, fiind unicul proprietar al imobilului.

romanita-iovan-albert.jpg

romanita iovan
Albert este mai înalt decât mama sa, Romanița
Foto Arhivă personală

Romanița Iovan a dezvăluit că fiul ei, Albert, este cel care deține în prezent casa pilotului Adrian Iovan, după moartea acestuia în tragedia aviatică din Munții Apuseni. Pentru locuința respectivă, Romanița și fosta iubită a pilotului au ajuns în instanță, fiecare cerându-și dreptul asupra imobilului.

6 ani de la accidentul aviatic din apuseni 

La ora 16.34, în ziua de 20 ianuarie 2014, se răspândeşte rapid vestea că avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj, într-o zonă montană. Un medic din avion a anunţat autorităţile la 112. Din cauza ceții și a zonei împădurite în care s-a prăbușit avionul, echipele de salvatori nu pot găsi medicii și echipajul avionului.

accident_apuseni-avion-adrian_iovan.jpg

accident apuseni
Într-o zi de luni, 20 ianuarie 2014, la ora 16.34, se răspândeşte rapid vestea că un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea localităţii Beliş, în judeţul Cluj
Foto Adevărul

O mână de localnici din localitate Horea pleacă și ei să caute supraviețuitorii și îi găsesc la ora 21.20. Pilotul Adrian Iovan (55 de ani) și studenta Aurelia Ion (23 de ani) au murit în acest teribil accident aviatic, iar ceilalți au fost grav răniți.

 

Citește și

Adrian Iovan ar fi mândru! Ce a făcut micuțul Albert

FOTO Romanița Iovan a petrecut Revelionul în Turcia, în brațele iubitului tinerel

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1