Fiul Oanei Turcu şi al lui Cristi Brancu a învăţat să schieze

familie_brancu.jpg

familie brancu cristi brancu oana tucru tudor
Cristi Brancu şi-a dus familia la munte, în România
Foto: arhivă personală

Tudor, fiul Oanei Turcu şi al lui Cristi Brancu, a profitat din plin de ultima vacanţă. Băiatul celor doi prezentatori de la Antena Stars a mers câteva zile la munte şi a prins o vreme numai bună de săniuş. Cum şi pârtiile erau în stare perfectă, părinţii s-au gândit că aceste este un moment bun pentru ca puştiul lor să înveţe să schieze.

Vacanţă la superlativ pentru familia lui Cristi Brancu. Prezentatorul s-a distrat câteva zile la munte la noi şi s-a bucurat de un peisaj autentic de iarnă. Gazda emisiunii "Agenţia Vip" şi soţia sa Oana Turcu s-au răsfăţat cu preparate delicioase, iar Tudor, fiul lor de şase ani, a fost şi el fericit că acum ştie să-şi ţină echilibrul pe schiuri. 

tudor brancu schiuriZoom
Tudor a învăţat să schieze în ultima vacanţă
Foto: arhivă personală
 

Cel care l-a învăţat să schieze pe Tudor, este prietenul bun al familiei Brancu, Radu Serbulea, propietarul unei pensiuni din Sinaia şi a restaurantului unde cei doi prezentatori am mâncat în sistem nelimitat şapte feluri de carne la o singură masă. Brancu şi Oana Turcu au fost impresionaţi de modul în care au fost serviţi, preparatele fiind aduse la masă pe nişte săbii, iar în acest decor Tudor s-a simţit pentru puţin timp ca un adevărat cavaler din poveşti.  

familie cristi brancu Zoom
Cristi Brancu a fost impresionat de mesele copioase, servite pe săbii
Foto: arhivă personală

Teddy, fiul celor două vedete, nu este pasionat doar de sport, ci şi de muzică. El a învăţat să bată la tobe de la trei ani de la marele Ţăndărică în persoană.  

loading...
Loading...

Citește și