Fiul Luminiței Anghel vrea să-și schimbe viața. Ce decizie a luat

david_puscas.jpg

david puscas
David Pușcaș
foto: Arhiva Personală

David Pușcaș, fiul adoptat de îndrăgita cântăreață Luminița Anghel, i-a făcut acesteia multe probleme în ultimii ani. Cel mai tare i-a afectat imaginea, căci adolescentul avea o perioadă în care apărea la emisiuni tv pentru a se plânge că mama lui nu se mai poartă bine cu el, deși artista era cea care-i plătea chiria pentru ca acesta să locuiască singur într-o garsonieră.

Din dorința de a-și crea o carieră în televiziune, David a făcut turul posturilor din Capitală cu povestea sa, dar fără rezultatul mult așteptat. Și-a găsit apoi un loc de muncă într-un magazin al unui centru comercial, dar nu a reușit să stea nici o lună acolo, așa că a ajuns iar să depindă de mama sa. 

Pentru că vrea să-și schimbe viața, tânărul a apelat la rețelele sociale pe care este foarte activ pentru a cere ajutorul prietenilor. Vrea să-și găsească serviciu. Rugămintea lui nu a rămas fără ecou, așa că mai multe persoane i-au oferit indicii cu privire la posibile locuri de muncă. Mingea este de acum în terenul lui, așa că rămâne de văzut dacă se va ține de cuvânt.

Loading...
 
 

Citește și