Fiul lui Marcel Pavel s-a îmbolnăvit din cauza şocului emoţional! Richard a fost hărţuit de un coleg de şcoală

Marcel Pavel, alaturi de baietii lui, Sasha si Richard

fiul lui Marcel Pavel baietii Sasha si Richard
Marcel Pavel, încadrat de fiii lui, Richard (foto dreapta) și Sasha
foto: arhiva personală

Examenul maturităţii s-a dovedit o punte grea de trecut pentru fiul lui Marcel Pavel. Richard (19 ani) picase iniţial bacalaureatul, însă a reuşit să promoveze după ce a depus contestaţie. Aceasta nu este prima dramă prin care trece adolescentul. În urmă cu câţiva ani, tânărul a fost terorizat de un coleg de şcoală, iar în urma şocului emoţilnal prin care a trecut s-a îmbolnăvit.

Cântăreţul Marcel Pavel a trecut prin clipe grele cu fiul lui cel mare. Nu doar bacalaureatul a fost o problemă, ci întreaga perioadă pe care şi-a petrecut-o la liceu! Richard a fost hărţuit ani la rândul de câţiva colegi mai mari, care l-au ameninţat că-i omoară familia dacă nu le dă bani.  

Fiul lui Marcel Pavel le-a povestit târziu părinţilor prin ce a trecut

Constrâns de situaţie, fiul lui Marcel Pavel a ajuns să fure bani din casă şi, cu timpul, a dezvoltat boala Vitiligo, ca urmare a şocului emoţional la care a fost supus. Afecţiunea duce la distrugerea sau slăbirea melanocitelor, acele celule pigmentare responsabile de culoarea pielii, ceea ce duce la apariția de pete albe pe suprafața pielii. Din motive încă nelămurite, boala afectează cu preponderență anumite zone ale corpului, între care fața, picioarele, articulațiile, degetele, genunchii și organele genitale. 

"Richard a fost terorizat trei ani la rând de nişte colegi. Eu nu ştiam absolut nimic. Ei îi cereau bani şi el era un tip foarte credul. Era ameninţat că dacă nu dădea bani, atunci o să ne omoare. Lua bani şi din casă ca să dea. Mai târziu am aflat eu şi am oprit tot. Din această cauză, Richard a făcut vitiligo. Este un băiat mai sensibil", declara Marcel Pavel cu ceva timp în urmă.

Fiul lui Marcel Pavel are un auz deosebit

Ca orice părinte, Marcel Pavel a luat foc şi a vrut să regleze conturile. A luat-o pe calea legală, însă a recunoscut că ar fi fost în stare de aproape orice. "Am vrut să-i omor. Am fost pe la poliţie, am fost peste tot. A trebuit să pun bodyguard pentru el. E urât! Dar nu era singurul caz. Mă mir că nu le-a fost teamă de mine. Dacă m-ai supărat , cu mine nu te mai înţelegi. Eu sunt mic şi al naibii. Dumnezeu m-a oprit atunci, făceam mare nenorocire! Pentru copiii mei, eu fac moarte de om!", a mai adăugat el. Acum, Marcel Pavel are toate motivele să fie mândru de fiul lui cel mare, căci se pare că aşchia nu sare departe de trunchi. Băiatul i-a moştenit lui Marcel Pavel talentul muzical. Tânărul are un auz deosebit de fin. El recunoaşte orice sunet, în picăturile de ploaie şi chiar în zgomotul paharelor când acestea se ciocnesc. Richard a urcat pe scenă de mai multe ori cu tatăl său, de fiecare dată fiind aplaudat la scenă deschisă.

Fiul lui Marcel Pavel a luat bacalaureatul cu 6,33

Fiul lui Marcel Pavel nu a luat examenul de Bacalaureat din prima, întrucât l-au împiedicat două sutimi, el având media generală 5.98. Regulamentul spune că trebuie să ai nota 6 ca să poți promova. Contestația de la română i-a mărit, însă, nota. Fiul cel mare al artistului obținuse, inițial, 5.90 la limba și literatura română, iar după ce a făcut contestație a luat nota 6,95. Acum are media generala 6,33 în loc de 5.98. La celelalte materii, Richard a obținut următoarele note: 5,2 la Istorie şi 6,85 Geografie. El a depus contestație doar la română.

Loading...
 
 

Citește și