Fiul lui Iovan trăieşte la fel de periculos ca tatăl lui

4-act-3-3col-skate.jpg

Sărituri pe minge flexibilă “Ustensila” se numește zoingo-boingo și este o minge pe care o coordonezi cu un mâner flexibil
Foto: Arhivă Personală

Merge în tabere de la 3 ani şi jumătate, pedalează, se caţără, se dă cu placa pe zăpadă sau în valuri, dar e şi elev premiant. În numai 9 ani, Albert Iovan a făcut ceea ce alţi nu reuşesc în 60: să-şi testeze curajul şi limitele în sporturi de infarct.

Tatăl lui ar avea de ce să fie mândru. Pilotul Adrian Iovan, decedat pe 20 ianuarie 2014, în urma unui accident aviatic în Munţii Apuseni, i-a insuflat fiului său, Albert, dragostea de aventură şi curajul deplin.

4-act-1-3col-surf.jpg

Foto: Arhivă Personală

 

Nici mama Romaniţa nu e panicoasă, aşa că şi ea îşi încurajează fiul să experimenteze orice îi face plăcere. Aşa a ajuns Albert ca, la 9 ani, să practice 10 sporturi solicitante, unele chiar extrem de periculoase: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate, bouldering (escaladă), echitaţie. Mai mult, luna viitoare, flăcăul va pleca într-o tabără de surf în Peniche-Portugalia, în care va sta mai mult pe apă decât pe uscat.

4-act-6-2col-golf.jpg

Foto: Arhivă Personală

 

Tabăra durează 8 zile şi costă 1.375 de euro, cu tot cu transport. “Este al doilea an consecutiv când Albert merge în tabăra de surf. Practic, ei au fost pionierii acestei tabere. Se întâmplă de multe ori să stau cu inima strânsă, dar în acelaşi timp îmi dau seama că tot ceea ce face Albert îl ajută să fie un om echilibrat şi independent”, a declarat Romaniţa, pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Vor locui în aceeaşi casă! La mai bine de doi ani de la moartea lui Adrian Iovan, judecătorii au decis ca fosta soţie, Romaniţa Iovan, şi fosta iubită a pilotului, Mihaela Steriu, să împartă vila şi terenul de la Otopeni.

  • Tristeţe şi revoltă, asta simte de doi ani Romaniţa Iovan, de la accidentul cumplit în care a murit fostul ei soţ. Sâmbătă (16 ianuarie), va merge împreună cu fiul lor la locul tragediei pentru a organiza un parastas. Ieri a dus o nouă rundă a bătăliei pe casa din Otopeni cu fosta iubită a lui Adrian Iovan.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1