Fiul lui Dinu Maxer, vampiraș într-un videoclip de Halloween

fiu-dinu-maxer-videoclip-halloween_1.jpg

fiu dinu maxer
Andreas s-a comportat ca un profesionist la filmări

Dinu (42 de ani) și Deea Maxer (28 de ani) au de ce să fie mândri! Sunt căsătoriți de zece ani, muncesc împreună și au un băiețel frumos și talentat ca ei. Zilele trecute, micuțul Andreas (7 ani) a filmat propriul său videoclip pentru noaptea de Halloween (n.r – 30 spre 31 octombrie).

Băiețelul a fost personajul principal din clip și a interpretat un mic vampiraș. Costumat și echipat corespunzător, Andreas s-a comportat ca un adevărat artist la filmări, fără să se plângă de oboseală. “Un proiect frumos, la care Andreas visează de vreo doi ani. Am profitat de vremea frumoasă și de echipa minunată care ni s-a alăturat, iar clipul pare să arate foarte bine!”, a scris Deea Maxer pe pagina de Facebook, mândră de fiul său, iar fanii au sărit să o felicite. “Succes Andreas”, “Felicitări”, “Absolut superb”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Deea.

Loading...

Citește și

  • Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (42 de ani) și-au reînnoit marți jurămintele, la zece ani de la căsătorie, iar ieri au organizat o petrecere de pomină la un restaurant de lux.

  • Dinu și Deea Maxer urmează să aniverseze în curând 10 ani de căsnicie. Cei doi se află la mare, împreună cu Andreas, băiețelul pe care îl au împreună. Cum artiștii se pregătesc să sărbătorească acest eveniment cu totul special, Dinu i-a pregătit soției sale, în avans, o adevărată surpriză! Deea a primit, astfel, un cadou, pe cât de impresionant, tot pe atât de util, de care se va bucura mult timp de acum în colo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1