Fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache prezintă știri la Prima

12-13-vedete-baza-david-mihnea-enache.jpg

Nemulțumit de primele lui apariții tv, David Enache le cere ponturi părinților

Fiul prezentatoarei TVR Iuliana Marciuc (51 ani) și al cântărețului Adrian Enache (52 ani), David Mihnea (13 ani și 7 luni), calcă pe urme părinților. Puștiul merge de doi ani la Școala de Televiziune „STV Junior” și acum a filmat pentru a doua oară pentru emisiunea „Happy News”, difuzată duminică dimineața la Prima TV.

„E foarte încântat de activitățile de la școală. Se înțelege foare bine cu Raluca Moianu și cu Vlad Ionescu. Nu a fost  foarte mulțumit de prima apariție la Prima. Chiar și acum ar fi dorit să fie mai zâmbitor. M-a întrebat cum ar putea să învețe de la mine și i-am spus că în primul rând trebuie să se uite cât mai mult la filmări și să încerce să fie mai sigur pe el ca să-i treacă emoțiile”, a declarat pentru Click! Iuliana Marciuc.

De peste 20 de ani, vedeta TVR trăiește o poveste de dragoste cu interpretul Adrian Enache, care mai are o fată, pe Diana (22 ani), din căsnicia cu Corina, de care a divorțat în anul 2009. Iuliana și Adrian s-au logodit la Balcic, Bulgaria, în iulie 2010. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1