Fiul Elisabetei Lipă studiază în Elveția. Ce spune despre iubita rămasă în România

elisabeta_lipa.jpg

elisabeta lipa fiu
Elisabeta Lipă, mândră de fiul ei, Dragoș
foto: arhivă personală

Elisabeta Lipă a fost foarte încântată anul trecut, când fiul ei a decis să-și continue studiile la o facultate de prestigiu din Elveția. Tânărul s-a adaptat pefect în noua”casă”, dar îi duce dorul iubitei lui, rămasă în România.

Dragoș, fiul de 19 ani al fostului ministru al Sportului, studiază din toamna anului trecut la o universitate din Geneva, Elveția. Tânărul a declarat pentru Click! că s-a adaptat perfect la noua lui viață.

"Este foarte bine aici, nimic ieșit din comun, mai exact ei nu sunt mai presus decât românii. Singura diferență aici este că fiecare om își vede de treaba lui, pentru că elvețienii au altă mentalitate. Nici mie, dar nici părinților mei nu ni se rupe inima pentru că ne-am obișnuit cu situația", ne-a zis Dragoș.

elisabeta lipa fiuZoom
Dragoș Lipă, alături de părinții lui
foto: arhivă personală

 

Dragoș Lipă trăiește de mai bine de doi ani o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără care îl susține din toate punctele de vedere. "Cât privește relația pe care o am cu iubita mea care stă în România, lucrurile decurg foarte bine între noi, momentan nu se pune în discuție ca ea sa se mute aici. Timpul le rezolvă pe toate", a conchis Dragoș pentru Click!

dragos lipaZoom
Dragoș Lipă, alături de iubita lui
foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • Elisabeta Lipă (52 de ani) se poate considera o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Aceasta ne-a mărturisit că are un soţ care îi este aproape tot timpul, un băiat sănătos care a ajuns să înveţe la o universitate din străinătate şi o “noră” pe care o admiră foarte mult.

  • elisabeta lipa

    Ministrul tineretului şi sportului, Elisabeta Lipă, a făcut o declaraţie halucinantă. Multipla campioană olimpică a spus că e de acord cu decizia primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, care a interzic acţiunile sportive pe Bulevardul Kiseleff, informază adevărul.ro.