Fiul Elei Crăciun a împlinit 3 anișori. Vedeta a lansat un proiect de suflet, dedicat părinților

ela_craciun_si_familia.jpg

Ela Crăciun și familia ei
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pe 17 octombrie, în ziua în care mezinul ei a împlinit 3 anișori, Ela Crăciun a lansat programul special de parenting "De la SOS mama, la ZEN mama”.

 

După ce a lansat două volume de parenting, Ela Crăciun face un nou pas în cariera sa, de această dată către online coaching şi lansează un program special dedicat tinerelor mămici, intitulat ,,De la SOS mama, la ZEN mama”. Ea a ales un moment special pentru lansare, ziua în care fiul ei, Nicholas, a împlinit 3 ani. "De la aniversări cu prințese am trecut la aniversări cu supereroi. Nu mă așteptam ca Nicholas să fie atât de conștient că e ziua lui, așa că m-au uimit toate reacțiile lui. A așteptat ziua asta, știa că o să vină prietenii lui, că vin Spiderman și Batman, el și-a ales singur tortul și oricât de mult încercam eu să îl influențez, nu și-a schimbat alegerea. Știa că e ziua lui și face ce vrea. E așa frumos să îl văd cum crește... Cu un ochi râd, cu altul plâng. Dar e un plâns încărcat cu emoții și bucurie", a scris Ela Crăciun, pe Instagram.

fiu_ela_craciun.png

Nicholas, fiul elei Crăciun, cu tortul Batman
foto: Instagram

,,Ideea acestui program special de parenting mi-a venit în mod firesc, într-un moment în care mi-am dorit foarte mult să mă implic în proiecte importante şi să fac la rândul meu bine. Am trei copii şi ipostaza de mamă m-a pus de multe ori faţă în faţă cu multe situaţii, în care o părere avizată mi-ar fi fost de mare ajutor. Am văzut că în aceeaşi situaţie se află şi prietenele mele, rudele şi cunoştintele şi am fost impresionată de deschiderea şi receptivitatea acestor femei de a primi informaţii corecte, validate de experţi. Acesta a fost şi motivul pentru care m-am decis să folosesc toată informaţia adunată de-a lungul timpului într-un ebook, care alături de clipurile explicative şi workbook-uri să le uşureze viaţa mamelor şi să le ofere practic un manual de instrucţiuni de care să se folosească încă din prima zi petrecută alături de copil”, a declarat Ela Crăciun, în exclusivitate pentru Click.

Nicholas, Fiul Elei Crăciun, a împlinit 3 anișori

Și tot ea a mai spus: ,,Astăzi pot în sfârșit să vă prezint și să vă las să descoperiți aici proiectul la care am lucrat atât de mult în ultimele luni: cursul de la ,,SOS mama, la ZEN mama”. Am ales ziua asta pentru că asa cum știți, are o însemnătate puternică pentru mine, fiind ziua de naștere a lui Nicholas, dar și ziua în care am anunțat în anii anteriori alte proiecte de suflet. Sunt foarte fericită că odată ce el împlineşte 3 ani îi suntem cu toţii aproape. A fost un moment în care m-am bucurat să văd cât de frumos şi armonios creşte Nicholas, care deja a decis totul singur pentru ziua lui de naştere. De la tematica petrecerii, care a fost una cu supereroi, la tortul cu personajul său preferat, cea mai mare împlinire pentru mine este să-l văd fericit şi independent încă de pe acum şi să ştiu că prin experienţa mea pot ajuta mereu şi alte mame să se bucure de tot ce e bun şi frumos în viaţa lor. Am fost şi sunt constant încurajată de femeile din jurul meu să mă implic mai mult, să ofer mai multe informaţii, aşa că pot spune că mi-am găsit cumva misiunea“, a declarat Ela Crăciun, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii tv ,,Numai de bine”, difuzată pe Antena 3.

,,De la SOS mama, la ZEN mama”, un prim e-book de 101 pagini, care cuprinde şi 8 infografice explicative, precum şi 4 workbook-uri, face parte dintr-un pachet special, disponibil în exclusivitate pe site-ul www.mami-zen.ro.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5