Fiul Corneliei Catanga nu și-a revenit după moartea mamei: «Suntem distruși sufletește»

catanga_si_fiul_1.jpg

Catanga si fiul ei
Alexandru Pădureanu era foarte apropiat de mama lui
Foto: arhivă personală

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, artista care a murit pe 26 martie din cauza COVID-19, la vârsta de 63 de ani, și soțul acesteia, Aurel Pădureanu, nu și-au revenit după moartea cântăreței de muzică lăutărească.

S-au mutat cu chirie în Rahova și merg la cimitir la două zile. Alexandru Pădureanu (25 ani) și tatăl său, Aurel Pădureanu (70 ani) locuiesc în cartierul bucureștean Rahova într-un apartament închiriat de sora băiatului, respectiv fata cântărețului din prima căsătorie și familia acesteia. Alexandru Pădureanu a moștenit talentul muzical din familie și postează des mesaje sfâșietoare.

inmormanatre_catanga_foto_blitz_1.jpg

Cornelia Catanga a fost înmormântată pe data de 27 martie

„Suntem distruși sufletește. Ne este mare foc și dor de ea, plângem într-una. Nu există la două zile să nu mergem la cimitir. Greu! Noi stăm la sora mea, la Nicoleta. Locuim într-un apartament închiriat de ea. Deocamdată suntem bine, că sunt ei lângă noi. Nu știm ce o să fie mai târziu...Vedem”, ne-a spus cu lacrimi în ochi Alexandru Pădureanu, fiul reginei muzicii lăutărești. A învățat să trăiască cu durere în suflet și tristețe pe chip. „Eu am impresia că mă duc în altă parte. Până și zilele sunt fără rost. Am impresia că s-a oprit timpul în loc. Să aveți sănătate, că e cea mai de preț. Și liniște”, a mai spus Alexandru. 

Loading...